fbpx

moto g8 power lite este disponibil în România

moto g8 power lite este disponibil în România

29 apr. 2020 Lansari

Motorola anunță lansarea  moto g8 power lite în România,smartphone-ul fiind disponibil pentru comenzi online pe site-ul Altex. Echipat cu o baterie performantă de 5.000 mAh, ce oferă independență în utilizare mai mult de două zile, moto g8 power lite este cea mai bună recomandare pentru utilizatorii care au în vedere o alegere pragmatică, în care prețul este un criteriu determinant, dar și pentru cei care prioritizează durata de viață a bateriei și performanțele camerei foto.

moto g8 power lite este un telefon de buget care oferă o experiență de utilizare desăvârșită, prin specificații tehnice, performanță și design. Telefonul beneficiază de un sistem triplu de camere foto, cu o cameră principală de 16MP cu focalizare rapidă pentru fotografii instant și o cameră Macro Vision pentru o apropiere de 4 ori mai mare de subiect față de un obiectiv normal.  

Noul moto g8 power lite are o baterie impresionantă de 5.000 mAh, concepută să dureze până la trei zile1 fără a fi nevoie de reîncărcare.2 moto g8 power lite oferă încrederea că durata de viață a bateriei permite mereu utilizarea telefonului, fie că dorim să ascultăm muzică timp de 100 de ore sau că vrem să urmărim cele mai noi programe și filme pentru 19 ore.

Conținutul preferat arată mai bine ca oricând pe ecranul Max Vision de 6.5” al noului moto g8 power lite. Datorită procesorului octa-core și RAM de 4GB , utilizatorii se pot juca sau lucra, pot căuta și urmări totul mult mai rapid, fără întârzieri nedorite. Dispozitivul are 64GB de memorie pentru aplicațiile, muzica, filmele și fotografiile preferate. De asemenea, se pot adăuga ușor până la 256GB3  în plus, utilizând slotul card microSD dedicat.

moto g8 power lite vine și cu experiențele Moto exclusive și cu un design rezistent la apă.4

moto g8 power lite este disponibil în România, prin Altex, la prețul recomandat de 699 lei.

Pentru informații și specificații complete, vizitați site-ul web https://ro.motorola.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares