fbpx

MSI Modern 14 C12M: Un aliat elegant pentru productivitatea zilnică

MSI Modern 14 C12M: Un aliat elegant pentru productivitatea zilnică

28 nov. 2023 Laptop

Am un review pentru laptopul MSI Modern 14 ce vine la pachet și cu un concurs pe Instagram. Să citiți cu atenție review-ul ca să puteți câștiga premiul MSI:

Design elegant și ușor de transportat

La un preț de aproximativ 3.500lei, Modern 14 C12M impresionează cu un design clasic și elegant, disponibil în Classic Black și Urban Silver, reflectând simplitatea viitorului tehnologic. Cu o greutate de doar 1.4 kg și un profil subțire, acest laptop este creat pentru mobilitate extremă și poate fi luat și purtat oriunde cu stil.

Ecran realizat pentru detalii

Ecranul Full HD IPS de 14 inch al laptopului Modern 14 C12M livrează imagini clare și detaliate, oferind o experiență de vizionare impresionantă. Tehnologia IPS asigură unghiuri de vizualizare largi și culori realiste, perfecte pentru sarcini creative sau de divertisment.

Performanță

Echipat cu procesorul Intel® Core™ i5-1235U de a 12-a generație, Modern 14 asigură performanțe superioare în multitasking și divertisment cu ajutorul frecvenței Turbo Boost de până la 4.4 GHz.

Grafica integrată Intel® Iris® Xe adaugă un impuls semnificativ productivității zilnice, oferind imagini clare și detaliate, de la editare foto la vizionare de conținut multimedia, această placă grafică oferă performanțe foarte bune.

Cu 8GB de memorie DDR4 cu o frecvență de 3200 MHz, laptopul asigură, și cu aceste specificații, o experiență de multitasking fără întreruperi. Stocarea rapidă este gestionată de un SSD de 512GB, oferind spațiu generos.

Modern 14 C12M vine cu sistemul de operare Free DOS, oferind utilizatorilor libertatea de a instala sistemul preferat.

Experiență de lucru

Seria Modern se evidențiază prin touchpad-ul mărit, iar cu funcția 180° lay-flat și Flip-n-Share, puteți să vă transformați cu totul spațiul de lucru.

Tastatura retroiluminată de dimensiuni mari și cursa optimizată de 1.5 mm fac experiența de tastare ergonomică și plăcută, chiar și în medii întunecate.

Pentru a asigura fiabilitatea și durabilitatea, laptopul respectă standardul militar MIL-STD-810G, fiind un model fiabil și durabil.

Conectivitate

Modern 14 vine cu toate porturile de care aveți nevoie, inclusiv 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x Audio Out/Microfon, 1 x USB 3.2 Type A Gen 2 și 1 x USB 3.2 Type C Gen 2. Cu suport pentru wireless 802.11 ax și Bluetooth 5.2, acest laptop vă ține conectat la tot ce contează.

Sistemul audio al laptopului oferă o experiență sonoră de calitate, cu difuzoare stereo de 4W și tehnologie HD Audio. Capacitatea de a suporta o eșantionare de până la 24bit / 192kHz garantează o redare fidelă a sunetului, fie că ascultați muzică, vizionează filme sau participați la apeluri video.


Concluzie:

Cu un design atrăgător, performanțe puternice și portabilitate extremă, laptopul MSI Modern 14 C12M se dovedește a fi un companion ideal pentru cei care caută un echilibru perfect între stil și eficiență în activitățile lor zilnice.

De la munca de birou la divertisment, acest laptop oferă totul într-un pachet ușor de transportat. Iar prețul de doar 3.500lei este unul de neratat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.