fbpx

No Time for Downtime, ediția 2015

No Time for Downtime, ediția 2015

26 sept. 2015 Altele

Maguay va organiza pe 1 octombrie 2015 la JW Marriott Hotel evenimentul anual No Time For Downtime, dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor. Eu o să fiu prezentă și o să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă.

Cel mai important eveniment anual dedicat optimizării infrastructurii organizațiilor, No Time for Downtime, reușește să reunească peste 230 de specialiști și manageri IT interesați de noutățile și tendințele momentului și ale anilor următori.

No Time for Downtime 2015

Evenimentul No Time for Downtime s-a bucurat încă de la început de sprijinul celor mai importanți generatori de tehnologie, la nivel mondial, ediția din acest an avându-i alături pe Intel, Oracle, SAP, Symantec Veritas, Fortinet, Nexenta, Promise și VMware.

În cadrul No Time for Downtime 2015 vor fi prezentate soluții informatice pentru optimizarea infrastructurii organizațiilor și subiecte de actualitate precum: hybrid cloud (mix între cloud public și privat), software defined infrastructure, soluții de securitate, virtualizare, HPC și procesare paralelă, stocare, back-up și arhivare.

No Time for Downtime_2014_1

Evenimentul va fi structurat în două secțiuni: prezentări, care vor fi susținute de Maguay și partenerii săi, unde vor fi descrise tehnologii și soluții de interes și secțiunea showcase, în cadrul căruia specialiștii și partenerii Maguay vor susține o serie de demonstrații live relevante privind perfomanțele pe care le pot atinge soluțiile expuse.

„Tematica evenimentului No Time for Downtime a fost adaptată întotdeauna tendințelor de pe piața IT și  în fiecare an am prezentat în premieră tehnologii disponibile imediat în produsele și soluțiile noastre, în domeniul în care Maguay s-a consacrat deja: echipamentele și soluțiile de infrastructură critică.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

No Time for Downtime_2014_2

No Time for Downtime este un eveniment dedicat infrastructurilor critice și se adresează în primul rând specialiștilor IT din România. Accesul se face pe bază de invitație şi nu presupune nicio taxă de paticipare. Pentru a solicita o invitație, accesați www.NTFD.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.