fbpx

Noi căști audio în oferta Kruger&Matz

Noi căști audio în oferta Kruger&Matz

18 dec. 2016 Muzica

Kruger & Matz introduce un nou tip de căști în două variante – Soul 2 și Soul 2 Wireless. Calitatea excelentă a sunetului, designul pliabil și atenția la detalii, precum și utilizarea tehnologiei Apt-X, pentru căștile Wireless, fac ca produsul să atragă prin funcționalitate și design deopotrivă.

large_KM0643_0645_AR

Căștile mele audio preferate sunt cele de laKruger & Matz cu un design steampunk, le folosesc aproape zilnic de aproape 2 ani.

Pentru cei care apreciază libertatea de mișcare și lipsa cablurilor care se pot încurca există în ofertă căștile Soul 2 Wireless. În ambele cazuri, difuzoarele de 40 mm funcționează la o frecvență de 30 ~ 16 000 Hz, oferind un sunet clar cu bass amplu.

Modelul Soul 2 cu Bluetooth folosește tehnologia Apt-X, astfel încât melodiile transferate de pe smartphone, de exemplu, nu își pierd din calitate, au aceiași lățime de bandă și își păstrează calitatea inițială. La modelul Soul 2 Wireless butoanele au fost înlocuite cu un touch panel localizat pe casca dreaptă. Ca rezultat, poți ajusta dintr-un singur gest volumul sau să schimbi melodia pe care o asculți. Soul 2 Wireless au microfon încorporat și un buton pentru apeluri.

km0644-645-html-pl-4

Căștile Kruger & Matz din seria Soul 2, sunt potrivite stilului tău de viață. O caracteristică importantă o reprezintă designul și atenția la detaliu în construcție. Clienții pot alege între două variante de culori (alb sau negru), carcasa fiind realizată din plastic mat. Deoarece Kruger & Matz pune accent pe soluțiile practice, pentru asigurarea confortului în ascultare ambele apărătoare de urechi, ca și partea interioară a benzii ce le unește sunt acoperite cu piele eco moale. Căștile au un design pliabil, iar împreună cu etuiul cu care vin însoțite asigură transportul fără probleme și păstrarea lor în siguranță.

Căștile Soul 2 de la Kruger & Matz sunt disponibile în magazinul oficial www.krugermatz.ro la următoarele prețuri recomandate: Soul 2 – 249 Ron, Soul 2 Wireless – 399 Ron.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.