fbpx

Noi detalii despre StarCraft II: Legacy of the Void

Noi detalii despre StarCraft II: Legacy of the Void

7 nov. 2015 Jocuri, Lansari
BlizzCon 2015 este plin de surprize pentru fanii francizelor Blizzard Entertainment. Pentru fiecare joc în parte fanii au avut parte de informatii noi.
Unul din cele mai așteptate releasuri Blizzard ale anului 2015 este StarCraft II: Legacy of the Void.
Având data de lansare deja stabilită, pe 10 noiembrie 2015, adică în câteva zile, nu credeam că mai poate fi anunțat ceva nou, dar Blizzard ne-a surprins cu câteva noutăți.

Pe lângă anunțurile noi, a fost lansat un nou Launch Trailer pentru Legacy of the Void, dar și un nou trailer pentru Nova Cover Ops, primul mission Pack anunțat pentru primăvara 2016.
Echipa de developeri Blizzard ce se ocupă de StarCraft II a anunțat în cadrul panel-ului „The Future of StarCraft II” o mare parte din planurile de viitor, unele gratis, altele contra cost.
Aceste planuri includ:
Mission Packs
– Micro Content
– Co-Op Missions
– Multiplayer Content
 SC2_Legacy_of_the_Void_BlizzCon_04_png_jpgcopy
Mission Packs:
Trei Mission Packs care vor alcătui o campanie bonus numită Nova Covert Ops. Primul Pack de 3 misiuni este anunțat pentru primăvara 2016.

Pe lângă faptul că Nova va fi elementul principal în aceste misiuni, se anunță unități curente care vor avea mici modificări speciale pentru acele misiuni. De exemplu: Covert Siege Tanks care poate vor fi Hover Tanks, cine știe.
Prezentă a fost și scriitoarea Valerie Watrous, cea care se va ocupa de povestea pentru Nova Covert Ops. Ea a dat detalii despre timeline-ul și acțiunea poveștii. Nova Cover Ops se va plasa după finalul Legacy of The Void, iar Nova va fi trimisă în acțiune de către Emperor Valerian. Fără a strica povestea pentru entuziaști, se anunță a fi ceva foarte interesant pentru fanii jocului, dar și pentru fanii Nova, care au fost dezamăgiți când s-a anulat StarCraft Ghost.
 SC2_Legacy_of_the_Void_BlizzCon_05_png_jpgcopy
Micro Content cuprinde câteva noutăți:
Unit Skins: Se vor lansa noi skinuri pentru unitățile din StarCraft II. Câteva skinuri sunt deja prezente în joc sub forma skinurilor Collectors Edition (Thor, Ultralisk, alături de Purifier Collosus și Purifier Adept)
Voice Packs: Înlocuirea Announcer Voice din joc cu alte voci, de exemplu Abathur. Astfel, Abathur te va stresa de fiecare dată când nu ai minerale, în loc de vocile clasice.
Arcade: Feature-uri noi, concursuri noi de dezvoltare, paid content. (Hărți care vor putea fi cumpărate, game modes, etc.)
 SC2_Legacy_of_the_Void_BlizzCon_07_png_jpgcopy
Multiplayer Content:
David Kim a discutat despre faptul că de fiecare dată comunitatea a fost implicată în toate deciziile mari pe care le-au făcut pentru a aduce universul StarCraft Multiplayer unde este astăzi și ca, în continuare, apelează la comunitate pentru a face Legacy of The Void un adevărat succes multiplayer.
S-a discutat refacerea sistemului de Ladder din StarCraft II, pentru a crește nivelul de acuratețe a rankurilor, dar și transparența acestora si separarea MMR-ului pe rase, având un rank pentru fiecare rasă. Separarea poate complica serios sistemul de ranking la care încă se lucrează și nimic nu este final.
De asemenea, alături de Turneele Automate pentru 1v1, vom avea Turnee pentru Archon Mode, dar și pentru 2v2.
Ca și pentru Wings of Libery și Heart of the Swarm, update-urile vor fi continue, după necesitate.
Balance Updates și Map updates pentru fiecare sezon, dar și dacă vor apărea probleme cu o anumită unitate, vor fi prezente pentru mult timp după lansarea Legacy of The Void.
 SC2_Legacy_of_the_Void_BlizzCon_02_tga_jpgcopy
Co-Op Missions
 
Misiunile Co-Op vor fi jucate în 2 pentru a bate calculatorul în misiuni de tip Campaign. Nu este o Campanie separată, dar va cuprinde misiuni memorabile din toate campaniile StarCraft II.
Fiecare va putea să aleagă un Commander din cele 3 campanii ale jocurilor lansate. Iar fiecare Commander va avea abilități unice care pot schimba rezultatul unei lupte. În continuare, accentul este pus pe Base-Building, Eroii sau Commanders nu vor fi elementul principal al jocului, ca în Heroes of the Storm, dar vor adăuga diversitate și rejucabilitate misiunilor.

Misiunile Co-Op se vor lansa periodic alături de noi Commanders și vor avea dificultăți diferite, în funcție de gusturi/posibilități.

Legacy of the Void va fi lansat ca Stand- Alone, nu va fi necesar să ai Wings of Liberty sau Heart of the Swarm pentru a-l juca.
th
Prețul
40 Euro pentru Ediția Standard
60 Euro pentru Digital Deluxe Edition ( Standard Edition plus toate bonusurile in-game de la Collectors Edition)
Off-line:
Pentru un fan al seriei StarCraft, atât al campaniei dar și multiplayer de când s-a lansat primul joc în 1998, Legacy of the Void arată extraordinar. Abia aștept să descopăr povestea și cum se va termina acest capitol masiv.
Blizzard depune eforturi imense pentru a menține jocul cât mai popular, atât pentru fanii hardcore, dar și pentru jucătorii profesioniști sau jucătorii casual care intră doar pentru campanie.
Pe voi ce vă tentează mai mult din noutățile StarCraft II? Campania? Multiplayer? Co-Op? Archon Mode?
MY LIFE FOR AIUR!

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.