fbpx

Noi device-uri de la Lenovo – opt laptopuri, desktop-uri și monitoare noi de gaming

Noi device-uri de la Lenovo – opt laptopuri, desktop-uri și monitoare noi de gaming

7 ian. 2016 Altele, Lansari, Laptop

În cadrul târgului internațional CES, Lenovo a prezentat noul portofoliu de dispozitive de generație viitoare: opt laptopuri, desktop-uri și monitoare noi din familiile de branduri YOGA, ideapad și ideacentre, care revoluționează aproape orice experiență de utilizare a PC-ului de la activitate profesională, jocuri și multimedia. Cu noul laptop convertibil ultra-portabil YOGA 900S aflat în prima linie, noua colecție le aduce consumatorilor o ofertă variată în funcție de performanță, estetică și mobilitate.

YOGA 900S_Product Family

Cel mai subțire laptop convertibil din lume – YOGA 900 S

YOGA 900 S este mai subțire și vizibil mai ușor comparativ cu modelele anterioare de 12,8 mm și 999 g, utilizând o nouă carcasă din fibră de carbon. Datorită balamalei speciale, laptopul se poate roti la 360 de grade, oferind patru moduri de utilizare. Recent introdus în familia YOGA, laptopul include și suport pentru un stylus activ opțional, pentru ca artiștii și cei care iau notițe în browser-ul Microsoft Edge să își perfecționeze schițele și listele pe ecranul tactil.

Laptopul YOGA 900S de 12 inci va avea un preț minim de 1.099 USD și va fi disponibil începând cu luna martie 2016.

YOGA 900S

Gama Lenovo Y pentru pasionații de jocuri se extinde cu ideapad Y900

Domeniul jocurilor PC înregistrează în prezent o renaștere: analiștii estimează că piața va creste până la 35 de miliarde de dolari până în 2018, parțial datorită elementelor de grafică superioară și puterii de procesare, dar și datorită expansiunii uriașe a peisajului eSports și a jocurilor gratuite. Veți beneficia de mai multă putere CPU, mai multă memorie și elemente grafice GFX îmbunătățite cu o singură apăsare a butonului turbo. Cu un procesor Intel Core i7 K-series de generația a 6-a, placă video NVIDIA® GTX 980M și o tastatură iluminată în mai multe culori, acest laptop cu ecran de 17 inci este pregătit pentru cele mai duri lupte virtuale.

Laptopul ideapad Y900 de 17 inci va avea un preț minim de 1.999 USD și va fi disponibil începând cu luna iunie 2016.

ideapad Y900

ideacentre Y900 RE (Ediția Razer) și primul Monitor curbat Y27g Gaming de la Lenovo  

Lenovo a inițiat și un parteneriat cu Razer, lider în materie de jocuri. Primele produse realizate sunt edițiile Razer ultra-premium pentru produsele ideacentre Y900 RE și monitorul curbat Y27g Gaming. Ideacentre Y900 RE preia capabilitățile de actualizare și performanța înaltă pe care utilizatorii le apreciază la modelul actual Y900 și le combină cu un procesor quad core Intel Core i7 K-series de a 6-a generație și o placă video discretă dual NVIDIA GTX 970.ideacentre Y900 RE

În afară de acestea, desktopul ideacentre Y900 RE le oferă acum utilizatorilor și un stil specific al edițiilor speciale Razer, pachetul de tastatură și mouse Razer Chroma și efectele de iluminare multicolore Razer Chroma. Simplu de actualizat și menținut, desktop-ul ideacentre Y900 RE are un mâner care deschide un panou lateral semi-transparent elegant – care accentuează rutarea curată a cablurilor interne și permite adăugarea de noi componente în viitor. Pentru a ajuta pasionații de jocuri să se lase complet captivați și să forțeze limitele experiențelor lor de jocuri, am creat și primul ecran curbat FHD VA de 27 inci. Monitorul curbat Y27g Gaming este unul dintre primele ecrane curbate disponibile în acest moment special dedicate pasionaților de jocuri, cu o rată de actualizare de 144 Hz și timp de răspuns de 8 ms. Acesta este disponibil și în ediție specială Razer, integrând efectele de iluminare Chroma specifice brandului.

Y27g RE Curved Gaming Monitor (front-angled with wallpaper)

Desktop-ul ideacentre Y900 RE va avea un preț minim de 2.299 USD și va fi disponibil începând cu luna iunie 2016.

Monitorul curbat Lenovo Y27g Gaming va avea un preț minim de 549,99 USD și va fi disponibil începând cu luna iunie 2016.

Monitorul curbat Lenovo Y27g RE Gaming va avea un preț minim de 599,99 USD și va fi disponibil începând cu luna iunie 2016.

ideacentre 610S: PC-ul compact pentru acasă, cu proiector

Acesta este primul PC compact pentru uz personal din lume care integrează un proiector wireless detașabil opțional. Acum, utilizatorii pot transforma orice perete într-un ecran de cinema de 100 inci, având un procesor Intel Core i7 de generația a 6-a care permite vizionarea uniformă a formatelor multimedia, elemente grafice livrate de placa NVIDIA GTX 750Ti 2GB GDDR5, memorie de până la 16 GB DDR4 și până la 2TB spațiu de stocare.

Desktop-ul ideacentre 610S va avea un preț minim de 849 USD fiind prevăzut cu proiector opțional detașabil, și va fi disponibil începând cu luna iunie 2016.

ideacentre 610S

 

Laptopul ideapad 700 bine construit

Atât modelul de 15 inci, cât și cel de 17 inci al ideapad 700 se mândresc cu funcții îmbunătățite. Ideapad 700 integrează procesoare Intel Core i7 Standard Voltage de generația a 6-a care oferă performanță incredibilă și eficiență energetică, având o placă grafică NVIDIA GTX 950M, spațiu de stocare de 1TB și difuzoare stereo opționale JBL pentru performanțe serioase.

Laptop-urile ideapad 700 de 15 inci și 17 inci vor avea un preț minim de 799 USD și vor fi disponibile începând cu luna iunie 2016.

ideapad 700

 

Ideapad 710S ușor și rapid

Pentru cei care doresc un laptop ușor de transportat și de utilizat, ideapad 710S de 13 inci include un procesor Intel Core de generația a 6-a, devenind astfel o soluție incredibil de compactă și portabilă, având doar 1,16 kg, fără a sacrifica performanța. Acesta nu oferă doar o placă grafică opțională Intel Iris® și un display cu margini ultra-subțiri, ci și sporește viteza datorită drive-ului PCIe SSD de mare viteză de 256GB, astfel încât utilizatorii să poată lansa aplicații și să transfere fișiere mai rapid ca oricând. Navigați pe internet și accesați spațiul de stocare cloud online cu o viteză de conectare WiFi de trei ori mai rapidă comparativ cu viteza WiFi standard înregistrată de ideapad 710S.

Laptopul ideapad 710S de 13 inci va avea un preț minim de 799 USD și va fi disponibil începând cu luna iulie 2016.

ideapad 710S

Comentarii

  1. am un laptop lenovo si este foarte bun…l-am achizitionat de vreo 2 ani…imi plac si acestea noi aparute…mai ales ca sunt subtiri si …mai ales ca exista si varianta aurie…este foarte dragut ca design dar si performant!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.