fbpx

Noi modele de Gear S2

Noi modele de Gear S2

6 ian. 2016 Lansari, SmartWatch

Samsung a lansat două noi versiuni ale smartwatch-ului Gear S2 classic, Rose Gold de 18K și Platinum, versiuni ce vor fi cu siguranță mult mai scumpe decât primele două lansate anul trecut.

Gear S2 a fost cel mai bun smartwatch pe care l-am testat în anul 2015, chiar i-am oferit locul doi în topul celor mai bune zece device-uri mobile testate în 2015 de mine. Mă așteptam să apară noi versiuni care să fie și pe placul publicului mai pretențios, pentru cei care vor și să afișeze luxul pe care și-l permit.

Samsung Gear S2 Classic_1

Noul Gear S2 classic va fi disponibil în varianta cu carcasă Rose Gold, cu brățară ivoar, de piele naturală, și în varianta cu carcasă Platinum, cu brățară neagră, de piele naturală, începând cu luna februarie.

Noul Gear S2 classic va include tehnologia NFC, pentru le permite utilizatorilor să foloseasca serviciul de plății mobile Samsung Pay care va fi disponibil pe smartwatch începând cu anul acesta în SUA.

Samsung Gear S2 classic_3

„În 2015, am stabilit noi standarde în categoria accesoriilor smart cu Gear S2. Am depășit barierele prin lansarea unuia dintre cele mai avansate dispozitive Samsung de până acum,” a declarat Younghee Lee, vicepreședinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics. „În 2016, vom continua să stabilim noi standarde și să le aduce utilizatorilor dispozitivele pe care aceștia și le doresc.”

Odată cu lansarea lui Gear S2, Samsung a dat startul unor colaborări cu diverși parteneri pentru a le oferi utilizatorilor mai mult confort și o experiență de utilizare intuitivă şi plăcută, chiar și cu UBER. Aplicațiile CNN și Bloomberg pentru Gear S2 sunt două dintre cele mai frecvent accesate aplicații. Printre alte funcționalități preferate de utilizatori, se numără diferitele versiuni de interfețe ale smartwatch-ului, dar și aplicațiile eBay, ESPN, Uber și Voxer.

Samsung Gear S2 classic_5

De asemenea, Samsung va extinde seria de brățări şi interfeţe disponibile, oferindu-le utilizatorilor și mai multe oportunităţi de personalizare pentru smartwatch-ul Gear S2.

 

Comentarii

  1. Ceasul Gear 2 e chiar minunat ! E la un pret mai maare dar se merita! Am vazut pe internet si imi par a fi niste ceasuri foarte scumpe de calitate si inteligent!

  2. imi plac smartwatch-urile care arata ca niste ceasuri normale…elegante..sunt perfecte pt mine . pretul lor este insa foarte mare si nu oricine si ar permite as aceva:D

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.