fbpx

Noi modele Huawei Watch cu cristale Swarovski

Noi modele Huawei Watch cu cristale Swarovski

11 ian. 2016 Lansari, SmartWatch

Huawei a prezentat recent versiunile Jewel și Elegant ale Huawei Watch. Pentru că nu este suficient ca un smartwatch să fie inteligent și să dispună de tehnologie de ultimă oră, el trebuie să fie și stylish. Deși prețul o să fie unul destul de ridicat pentru aceste două modele, sunt sigură că or să fie multe doamne dispuse să-și cumpere acest ceas inteligent doar pentru că are cristale Swarovski. Dar trebuie să recunosc că cele două modele arată foarte bine.

Huawei Watch Elegant

Cu 68 de cristale de zirconiu Swarovski încrustate în jurul cadranului placat cu aur roz, fiecare măsurând 1,5 mm, versiunea Huawei Watch Jewel lucește și strălucește ca niciun alt smartwatch disponibil pe piață.

O opțiune mai discretă, ediția Elegant are un model striat în jurul carcasei placată cu aur roz.

Completate într-un mod elegant de două curele de ceas din piele autentic italiană, disponibile în variantele de culoare alb perlat și albastru safir, Huawei Watch Jewel și Elegant au disponibile peste 40 de fețe, respectiv cele disponibile pentru modelul original, și încă 10 fețe exclusive.

Huawei Watch Jewel_1

Huawei Watch le permite utilizatorilor să rămână conectați oriunde ar fi, trimițându-le notificări în timp real pentru apeluri, mesaje și e-mailuri.

Prin intermediul conectivității Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizează cu smartphone-ul unui utilizator, cu condiția ca acesta să aibă instalată aplicația Android Wear.

Utilizatorii pot asculta muzică prin intermediul comenzilor vocale, pot selecta destinațiile dorite și pot naviga, tot prin intermediul acestuia. Localizarea telefonului nu a fost niciodată mai ușoară, și asta datorită funcției “Find my phone” integrată în ceas. În plus, datorită ultimei versiuni Google Android Wear, atât utilizatorii platformei Android, cât și cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

Senzorul de mișcare în 6 axe, împreună cu un giroscop și cu un accelerometru, monitorizează activitățile realizate, oricând și oriunde, și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.