fbpx

Noi moduri de joc pentru Hearthstone

Noi moduri de joc pentru Hearthstone

3 feb. 2016 Jocuri

Dezvoltatorii celebrului card-game Hearthstone au publicat, în cel mai nou blog post de pe site-ul Blizzard, detalii despre modurile noi de joc pe care le vor introduce în curând.

 

Cele două moduri sunt:

1. Standard

Standard va fi noul mod de joc pentru Ranked Play, Friendly Challanges și Casual Play, mod care se va baza doar pe cărțile inițiale lansate odată cu Hearthstone (Classic și Basic Card Sets) plus cărțile lansate în anul precedent și anul curent al jocului.
Standard nu va afecta Arena Mode, Solo Play sau Adventure Play.
Standard Mode va cuprinde următoarele categorii de cărți:
– Basic
– Classic
– Blackrock Mountain
– The Grand Tournament
– The League of Explorers
– Următorul Expansion Hearthstone din primăvara anului 2016
PH6XR3ZCW3G21454297079377
Avantaje:

– Metagame-ul (stilul de joc) curent cu deck-uri și strategii populare va deveni mult mai dinamic și echilibrat.
– Fiecare carte nouă va avea un impact mai mare într-un set mai restrans de cărți jucabile.
– Dezvoltatorii vor avea mai multa libertate în card design
– Jucătorii noi pot intra în joc mai usor, deoarece nu mai au de deblocat sute de cărți din expansion-urile sau aventurile precedente.
Odată cu lansarea modului Standard va începe și Year of the Kraken, și deîndată ce începe anul 2017, se introduce un nou an și se vor elimina din Standard Play seturile de cărți lansate în 2015, noul Standard pentru 2017 devenind: Basic + Classic + 2016 Cards + 2017 Cards.
 
2. Wild

Wild va fi modul de joc echivalent cu modul curent de Play, ceea ce înseamnă că în Wild Mode vei putea juca cu toate cărțile lansate vreodată în Hearthstone și te vei bate cu oponenți cu deckuri la fel, sau poate chiar mai wild ca ale tale. The more, the Merrier ! 🙂
Toate modurile vor fi deblocate pentru ambele tipuri de decks, deoarece jocul te va plasa împotriva inamicilor care joacă cu acelasi tip de deck, fie el Standard sau Wild.
QM1B6X2Z6WDN1454386172804
Progresia în Rank-uri

Odată cu lansarea Standard Play, fiecare jucător va avea posibilitatea să își construiască deck-uri pentru ambele tipuri de gameplay, jocul va diferenția cărțile cu anumite atribute visuale în funcție din ce categorie sunt.
De asemenea, rank-urile fiecărui jucător vor fi separate, iar jocul stabilește pe ce Ladder poți intra în funcție de ce cărți ai în deck-ul selectat. (Dacă ai cel puțin o carte Wild, nu vei putea să participi în Standard Mode și îți va apărea butonul de Play Wild).
Vom avea un rank pentru Standard play și un rank pentru Wild Play, iar la sfârșitul fiecarui sezon se alege rank-ul cel mai mic obținut între ambele moduri și primești reward pentru acela, fapt ce mie nu îmi place deloc pentru că mă obligă să le joc pe ambele.
18 Deck Slots

S-a dublat numărul de deck slots, de la 9 la 18, fără a avea limită internă de Standard sau Wild decks (Poți avea 18 standard și un deck Wild, sau invers).
G57OS16WBE9S1454296860690
Aventuri care nu fac parte din Standard

Aventurile și Expansion-urile care nu fac parte din Standard nu vor mai fi disponibile pentru cumparare cu bani reali, doar cu Gold și doar în cazul în care ai cel puțin primul Wing din ele.
Cărțile din aceste aventuri vor putea fi craftuite cu Arcane Dust, ceea ce nu era posibil în trecut.
Noile moduri de joacă par a fi exact ce trebuie Hearthstone-ului, deoarece întotdeauna când un jucător nou se apucă de joc, ori trebuia să pompeze mulți bani să cumpere aventuri și pachete diferite, ori să joace enorm de mult până face rost de cărțile relevante. Această modificare vine să trateze această problemă, împăcând și jucătorii noi și pe cei vechi, în timp ce diversifică jocul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.