fbpx

Noi produse de gaming OMEN by HP

Noi produse de gaming OMEN by HP

7 nov. 2017 Gaming

Weekend-ul trecut am fost la evenimentul de gaming GAME ON! unde au fost prezente mai multe companii producătoare de device-uri destinate zonei de gaming, dar doar HP a avut și o mică prezentare a celor mai noi produse din seria OMEN by HP.

Noul portofoliu de produse de gaming OMEN by HP lansat la finalul lunii august are un design un pic modificat şi o tehnologie îmbunătățită. În plus, HP Inc. anunță un parteneriat extins pe mai mulți ani cu Overwatch League a Blizzard Entertainment.

20171103_141118

Hai să le luăm pe rând și să începem cu preferatul meu:

Desktopul Compact OMEN X by HP

OMEN X by HP Compact Desktop este construit cu un focus clar pe oferirea unor configuraţii hardware de top într-o carcasă mica și portabilă. Noul produs din portofoliul OMEN X, al cărui concept a fost lansat anul trecut, a fost îmbunătățit în urma feedback-ului gamerilor și dezvoltatorilor de VR (Realitate Virtuală).

Eu m-am jucat un pic cu el și mi-a plăcut mult. L-am folosit cu HTC Vive – sistem VR ce are destul de multe cabluri, cu un Oculus Rift sau un device Mixed Reality cred că se potrivește și mai bine.

20171103_151842

Specificații:

 • Placa NVIDIA GeForce GTX 1080 oferă puterea necesară pentru jocuri în rezoluții 4K  sau pentru experiență de Realitate Virtuală fără cusur, utilizatorii avand posibilitatea de overclock official.
 • Tehnica avansată în privința capacității termice și electrice oferă spațiu suplimentar pentru posibilități de overclocking CPU Disponibil cu Intel® Core™ i7 de generația a 7-a cu posibilitate de overclock
 • Softul OMEN Command Center reduce latența sistemului, oferindu-le gamerilor un control mai mare asupra traficului de retea și poate suporta simultant mai multe stream-uri; traficul de gaming poate fi îndreptat către conexiunea Ethernet în timp ce actualizările din background sau download rulează pe conexiunea Wi-Fi9.
 • Căștile DTS: suport X pentru sunet integrat în momentul folosirii căștilor , îmbunățățind jocurile și experiența VR la 360 grade.
 • Rucsacul VR inclus în Desktop-ul Compact OMEN X oferă posibilitatea de mișcare liberă

20171103_144303

 • Capabilitățile de andocare le permit jucătorilor să docheze foarte simplu OMEN X pentru a se conecta instant la gama lor preferată de accesorii de gaming fără să își facă griji în privința multiplelor cabluri.
 • Bateriile externe permit sesiuni extinse de Realitate Virtuală fără închiderea PC-urilor, astfel încât jucătorii nu trebuie să aștepte deloc. HP include patru baterii și o stație de încărcare astfel încât utilizatorii să poată încărca 2 baterii cu ajutorul echipamentului suplimentar fără să fie nevoie să scoată carcasa. Schimbarea bateriilor se poate face fara oprirea echipamentului sau intreruperea jocului.
 • Plasarea sistemului de răcire intern și cadrul unghiular plat poziționează partea superioara a PC-ului și orificiile de ventilație departe de utilizatori, pentru a reduce transferul de caldura înspre utilizator.

20171103_151423

 • Rucsacul detașabil include cabluri scurtate pentru a-i ține pe jucători concentrați, fără să își facă griji în privința cablurilor lungi în timp ce cablurile de siguranță și curele țin casca VR în siguranță, la locul ei.

Desktopurile OMEN by HP

Cel mai nou computer OMEN by HP Desktop  amplifică caracteristici importante de la Desktopul OMEN X pentru a le oferi gamerilor o experiență inedită. Rezultatul este noul tower de la OMEN care oferă posibilitatea unor noi combinații de hardware, incluzând upgradări ușoare datorită capacității HP de a folosi componente standard din industrie și de a le oferi gamerilor posibilitatea a folosi la maximum limitele sistemului.

 • Performanță grafică de excepție datorită plăcii duale NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (SLI) sau placa duală AMD Radeon™ RX 580 (Crossfire) pentru grafică puternică pentru cele mai pretențioase jocuri, la setări și rezoluții mai mari de 1080 p
 • Echipate cu a șaptea generație de procesoare Intel Core™ i5/i7 CPUs4 cu opțiuni nelimitate de overclocking sau cu AMD Ryzen™ CPUs pentru putere mare de overclocking pentru a suporta jocurilor MMG sau cu multi-tasking.
 • Sistem de racire cu ventilatoare pe toată suprafața, optional pe baza de lichid, pentru o disiparea mai eficientă a căldurii și un spațiu termal adecvat pentru overclocking.
 • Capacitatea de stocare opțională PCIe SSD sau SSD+HDD pentru responsivitate rapidăSoftul OMEN Command Center cu Overclocking pentru îmbunătățirea instant a performanței CPU, maximizarea utilizarii retelei prin rezervarea conexiunii Ethernet doar pentru jocuri si mutarea restului de comunicatii pe reteaua wireless.

20171103_144044

Laptopurile OMEN de la HP

Versiunile din 2017 ale laptopurilor OMEN HP 15 și OMEN HP 17 au fost complet regândite pentru a oferi un design adaptat pasionaților de jocuri, cu mai multe capabilități, mai multe porturi și o compatibilitate VR extinsă.

Laptopul OMEN 15 este disponibil într-o gamă variată de opțiuni destinate performanței maxime, optimizării experienței de gaming, îmbunătățirii gameplay-ului și limitării influențelor externe asupra atmosferei de joc.

20171103_145406

 

OMEN 17 include cea mai rapidă tehnologie disponibilă în prezent, pentru a le asigura pasionaților de jocuri experiențe de înaltă calitate în ceea ce privește nivelul ridicat al frame-rates din cadrul jocurilor premium, opțiuni menite să ofere performanțe de top în toate aspectele de gaming. Balamalele îmi par foarte interesante.

20171103_145517

 • Unități de procesare grafică performante disponibile pe OMEN 15, până la NVIDIA GeForce GTX 1060 cu design Max Q a căror putere grafică permite rularea jocurilor la 1080p și mai sus. OMEN 17 poate fi configurat până la NVIDIA GeForce GTX 1070 pentru o putere grafică ce permite rularea jocurilor la 1440p sau mai sus.
 • Procesoare Intel Core™-i Quad Core de generația a 7-a care permit rularea unor jocuri complexe în modul multiplayer, performanțe multi-tasking extinse sau rularea ultimelor titluri din domeniul jocurilor sportive ce solicită procesorului atingerea a mai mult de 100 FPS.
 • Performanțe înalte în ceea ce privește răcirea dispozitivelor OMEN, prin intermediul unor sisteme complexe de ventilare și de eliminare a aerului cald, ceea ce le permite acestora funcționarea impecabilă pe timpul unor sesiuni de gaming complexe.
 • Experiența de joc cu castile DTS Headphone:X la 360 de grade, sunet surround captivant cu orice tip de căști, sau folosirea pur și simplu a difuzoarelor Bang & Olufsen integrate. Tehnologia HP Audio Boost cu amplificare discretă, ce permite reglaje performante ale volumului.
 • Iluminare de background Dragon-red a tastaturii optimizată pentru gaming, cu taste WASD cu nuanțe roșii și iluminare de background în alb, pentru identificare ușoară, rollover pentru 26 de taste, cu funcție anti-ghosting, taste directionale distincte cu dimensiune normală, pentru evitarea apăsării accidentale.
 • Afișaj 4K  opțional pentru redarea unui conținut de rezoluție înaltă, sau 1080p cu o frecvență de 120Hz, pentru rate de refresh ridicate, compatibile cu NVIDIA G-Sync™.
 • Upgradare și accesibilitate facilă, cu un panoul de acces unic pentru HDD, hard disc-ul SSD, și memoria RAM.
 • Configurare VR-ready pentru experiențe de gaming unice în realitatea virtuală.

 20171103_145535

Monitoarele OMEN by HP  

HP introduce două noi opțiuni, odată cu noua gamă OMEN, OMEN by HP 25 și OMEN by HP 27.

OMEN 25 este optimizat pentru o rezoluție de 1080p, framerate competitiv, și rate de refresh îmbunătățite, compatibil cu tehnologia AMD FreeSync™ oferită împreună cu placa grafică AMD Radeon™. OMEN 27 aduce o viteză îmbunătățită, compatibil cu NVIDIA® G-Sync® ce permite o fluiditate a imaginilor, fiind un monitor dedicat atât gamerilor împătimiți cât și atleților eSports.

20171103_143301

OMEN by HP 25:

 • Overclockable ce permite un timp de răspuns de până la 1ms ceea ce reduce intarzierile și ghosting-ul.
 • O rată de refresh de 144Hz, ceea este mai mult decât dublul celui oferit de monitoarele standard de 60Hz.
 • Tehnologia AMD FreeSync™  sincronizează placa grafică cu monitorul pentru o experiență a imaginilor fluidă, fără intarzieri, eliminând totodată efectul de repetiție a frame-urilor și efectul de tearing.
 • Un sistem de gestionare a cablurilor integrat, ce permite menținerea firelor în spatele monitorului, creat pentru a menține un spațiu de lucru liber; astfel, cârligul de prindere a căștilor este situat în spatele monitorului pentru a nu incomoda, situat însă la îndemână pentru o nouă sesiune de gaming.
 • 2 porturi USB 3.0 ce permit conectarea diferitelor dispozitive USB ce acționează ca un hub USB pentru tastaturi, mouse-uri, și chiar controller-ere special precum joystick-uri sau volane.
 • DisplayPort™ este conexiunea recomandată pentru maximizarea efectelor ratelor de refresh pe baza tehnologiei FreeSync™ , însă gamerii pot utiliza, de asemenea, portul HDMI pentru a atașa o consolă, oferind astfel pasionaților de jocuri opțiunea de a adapta un singur diplay mai multor platforme de jocuri.

OMEN by HP 27:

 • Rezoluție QHD constând într-un monitor cu 70% mai mulți pixeli decât unulFullHD, astfel încât gamerii pot utiliza opțiunile de rezoluție oferite de jocuri la maximum, obținând astfel o atmosferă de gameplay cât mai realistă și un nivel al detaliilor vizuale de excepție.
 • Un panou Overclockable TN ce permite obținerea unor timpi de răspuns de până la 1ms pentru a reduce efectele de lag și ghosting.
 • Un refresh rate de 165Hz, de aproape trei ori mai mult decât ceea ce oferă un monitor standard de 60Hz.
 • Tehnologia NVIDIA G-Sync ce permite adaptarea dinamică a ratei de refresh a monitorului cu rata oferită de către placa grafică, astfel reducându-se efectul de lag, eliminând totodată efectul de tearing și reducându-se efectul de repetiție a frame-urilor.
 • La fel ca și în cazul monitorului OMEN 25, OMEN 27 dispune de un sistem de management al cablurilor integrat, ce permite păstrarea câmpului de bătaie liber și pregătit pentru o nouă oportunitate de a domina competiția.
 • 2 porturi USB 3.0 ce permit gamerilor să se conecteze la orice dispozitiv periferic de care au nevoie pe timpul competițiilor.

Accesorii & Periferice OMEN by HP

Regândirea completă a portofoliului OMEN a permis companiei HP Inc. să se concentreze pe accesorii si perfierice pentru a oferi utilizatorilor experiențe unice prin noua gamă de accesorii. Îmbunătățirea acestor accesorii aduce câteva noutăți față de generațiile anterioare, plasând experiența de gaming în centrul atenției companiei. Astfel, tastatura OMEN, mouse-ul și căștile transformă ecosistemul OMEN într-o experiență de gaming unică.

20171103_141623

 • Gama OMEN oferă precizie ridicată prin noua tastatură cu întrerupătoare mecanice OMEN Keyboard 1100 ce include rollover de tip N-Key pentru anti-ghosting.
 • Control optimizat prin mouse-ul OMEN 600, ce include opțiuni pentru customizarea greutății și durabilitate ridicată prin întrerupătare mecanice, garantate să reziste până la 50 milioane de clickuri.
 • Confort și claritate a sunetului ridicate, prin intermediul căștilor OMEN 800, cu suporți pentru ureche ce permit performanțe acustice de excepție pentru tonuri clare înalte, medii și joase, precum și un profil de sunet audio special dedicat vocii clare.

Parteneriat extins pe mai mulți ani cu Overwatch League

Pentru toate competițiile din Liga Overwatch vor fi folosite numai PC-uri și monitoare OMEN by HP cu procesoare integrate Intel® Core™ i7.

OWL_04

Cei mai buni jucători ai lumii vor fi echipați cu sisteme hardware OMEN în pre-sezonul de competiții care ȋncepe pe 6 decembrie, iar apoi o dată cu începerea sezonului, pe 10 ianuarie 2018. Overwatch League va fi prima ligă urbană de esports desfășurată la nivel global, formată ȋn acest sezon din 12 echipe din Asia, Europa și America de Nord.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.