fbpx

Noi serii de proiectoare Acer

Noi serii de proiectoare Acer

3 iun. 2016 Știri

Cum poți să vezi mai bine Campionatul European de Fotbal și Jocurile Olimpice, dacă nu cu ajutorul unui proiector FullHD și cu toți prietenii lângă tine?

Acer a lansat noile serii de proiectoare V7 precum și modele H6518BD și V7500, toate cele trei modele au rezoluție Full HD și luminozitate de 3200 ANSI lumeni pentru o vizibilitate bună chiar și în condiții de vizionare în exteriorul casei, pe timp de zi. Tehnologia AcuMotion reduce nivelul de blur și corectează distorsiunile pentru o imagine clară. Totodată integrează Acer ColorPurity+, ColorBoost3D și ColorSafe II care asigură o reproducere fidelă a culorilor, în timp ce LumiSense+ optimizează imaginea la condițiile de iluminare ambientală. În plus, asigură 100% sRGB și pot reda conținut 3D.

Friends Watching Sport Celebrating Goal

Proiecția se poate face și wireless prin simpla selectare a modului wireless și deschiderea aplicației eDisplay Pro pe dispozitivul de pe care sa face proiecția. Cele trei serii au boxe încorporate, cu putere de 10W fiecare sau se pot conecta la boxe externe prin Bluetooth pentru o calitate audio superioară. În plus, egalizatorul Acer TrueHarmony contribuie la redarea fidelă a sunetului, oferindu-i profunzime și un bass îmbunătățit.

Eco-friendly

Fiecare dintre proiectoarele Acer dispun de tehnologia EcoProjection care reduce consumul cu până la 90%. Totodată permite setări personalizate de reducere a consumului, în timp ce tehnologia Acer ExtremeEco extinde durata de viață a lămpii cu până la 30.000 de ore. Nivelul redus de zgomot asigură o audiție clară atât în timpul prezentărilor, cât și în timpul vizionării de filme.

Seriile Acer H7

Proiectoarele Acer H7 sunt optimizate pentru divertisment de excepție în confortul casei. Pot fi poziționate la distanță foarte mică de perete fără a afecta detaliile și calitatea HD 1080p a imaginii. Datorită iluminării ridicate și suportului 3D, proiectoarele seriei H7 sunt potrivite pentru proiecție și pe timpul zilei.

Seriile Acer H6

Proiectorul Acer H6518BD oferă o luminozitate de 3200 de lumeni, asigurând o imagine detaliată și pe timp de zi.

Proiector_1

Seriile V7

Proiectorul Acer V7500 oferă 100% sRGB și încorporează tehnologia Acer LumiSense+.

Seriile Acer H7 sunt disponibile deja în magazine la prețuri începând de la 3.499lei cu TVA, la fel și Acer H6518BD, de la 2.999lei cu TVA. Proiectorul Acer V7500 va fi disponibil de săptămâna viitoare, pornind de la 3.279lei cu TVA.

Comentarii

  1. Perfect, școala chiar ar avea nevoie de câteva proiectoare noi ( adică 2, unul s-a strictat , mai exact a fost scăpat pe jos și al doilea s-a suprsaîncălzit din cauza unui copil de clasa a II care a acoperit ieșirea pentru ventilator). Am se le arăt profesorilor acest articol 🙂 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.