fbpx

Noi televizoare ultra-subțiri Sony BRAVIA 4K cu tehnologia HDR

Noi televizoare ultra-subțiri Sony BRAVIA 4K cu tehnologia HDR

18 apr. 2016 Televizoare

Televizoarele negre și voluminoase fac parte din trecut. Prezentul este al dispozitivelor moderne minimaliste, care se integrează firesc în orice spațiu și care pun accent pe conținutul redat pe ecran, dispozitive precum televizoarele Sony BRAVIA 4K cu tehnologia HDR .

Conceptul de design Slice of Living (unde experiența vizionării derivă din întreaga încăpere, și nu este datorată exclusiv dispozitivului) este cel mai bine transpus în noua linie de televizoare Sony BRAVIA 2016. 

Sony BRAVIA 2016 TV_Design interior

Televizoarele din seriile XD93/XD94 sunt compuse din două straturi – ecranul de suprafață și inovatorul Slim Backlight Drive, oferind astfel o calitate excepțională a imaginii. Alăturarea celor două este realizată printr-o bandă discretă pal-aurie, o îmbunătățire de la modelul XD85, unde banda era argintie. Aceste ornamente metalice îi oferă dispozitivului o notă aparte în stilul industrial chic.

Designul curat se observă atât în suprafaţa subțire care nu distrage atenția de la conținutul redat pe ecran, cât şi în soluția de gestionare inteligentă a cablurilor,  care păstrează firele ascunse, iar televizorul arată bine din orice unghi.

Integrarea unui televizor de mari dimensiuni într-o amenajare poate fi oricând o provocare. Însă designul super subțire ale dispozitivelor din noua serie XD93/XD94 și accentele metalice discrete ale ramei fac ca amplasarea televizorului să vină natural indiferent de designul camerei de zi. În România, trendurile în designul interior integrează perfect aceste televizoare care, alături de lucrările designerilor români de produs,  își găsesc locul în ambientele calde și contemporane”, spune Mihnea Ghilduș, designer de interior și inițiatorul comunității de designeri Dizainăr.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.