fbpx

Noile device-uri din gama Acer ConceptD

Noile device-uri din gama Acer ConceptD

8 ian. 2020 Lansari

Acer anunță extinderea gamei de dispozitive pentru creatori ConceptD cu noi notebook-uri convertibile cu Windows 10 și o stație de lucru puternică. Laureată a premiului pentru inovație CES 2020, seria ConceptD 7 Ezel este echipată cu balamaua Ezel de la Acer, care permite cinci moduri de utilizare, astfel că este mai ușor pentru designeri să colaboreze, să împărtășească și să dea viață ideilor. Stația de lucru ConceptD 700, elegantă și robustă, a fost construită pentru a face față cu ușurință fluxurilor de lucru cu conținut dens ale creatorilor.

ConceptD 7 Ezel Pro și ConceptD 7 Ezel folosesc balamaua Ezel de la Acer, fiind astfel ideale pentru scenarii de lucru variate – colaborarea în echipă, trasarea de schițe cu ajutorul pen-ului EMR Wacom® inclus, sau prezentarea lucrărilor către clienți. Designerii pot să transforme dispozitivul pentru a se potrivi cel mai bine cu sarcina pe care o au de efectuat, alegând dintre cinci moduri de utilizare: modul de partajare, modul ”floating”, modul ”stand”, modul ”pad” sau modul ecran. Seria ConceptD 7 Ezel este un bun înlocuitor pentru desktop, portabil și ideal pentru creatorii care vor să deseneze, să finalizeze o lucrare și să facă o prezentare pe un singur dispozitiv.

Munca creatorilor capătă viață cu detalii strălucitoare și o claritate excelentă pe ecranele 4K IPS ale notebook-urilor (rezoluție 3840 x 2160), care atinge peste 8 milioane de pixeli. Cu un scor de luminozitate înaltă de 400 nit, imaginile sunt vii și captivante. Monitoarele au și tehnologii integrate de corecție de culoare și au fost testate și calibrate pentru a oferi o fidelitate ridicată în reproducerea culorilor din sistemul PANTONE® Matching System (PMS). Aceasta asigură o reproducere realistă a culorilor, cu o gamă de culori Adobe® RGB 100% și o acuratețe a culorii de Delta E <2. Interfața de utilizator Palette ConceptD ușurează gestionarea profilurilor de culoare și a setărilor de sistem.

Monitoarele tactile ale noilor notebook-uri oferă o experiență naturală de scriere cu ajutorul pen-ului EMR Wacom inclus, care asigură un control rapid și precis. Dispozitivele EMR redau perfect fluiditatea cernelii și reprezintă o îmbunătățire a tehnologiei active capacitive. Nu necesită baterie și oferă o precizie sporită, timp de răspuns mai bun, rezoluție, sensibilitate la presiune și durabilitate.

Dată fiind natura extrem de mobilă și interactivă a muncii multor designeri, ecranele seriei ConceptD 7 Ezel sunt realizate din sticlă Gorilla Glass 6 și sunt rezistente la cădere. De asemenea, au un filtru anti-reflexie, astfel încât imaginile se pot vedea cu ușurință atunci când dispozitivul este utilizat în aer liber sau în lumină puternică.

Cu un procesor serie H Intel® Core™ de până la generația 10, care va fi disponibil curând, grafică NVIDIA GeForce RTX, până la 32 GB de memorie DDR4 și SSD-uri NVMe PCIe de până la 2 TB, ConceptD 7 Ezel este ideal pentru fluxuri de lucru intense. Creatorii pot să editeze și să redea clipuri video rapid sau să creeze animații 3D și să își prezinte munca în timp real. Pentru profesioniștii care au nevoie de mai multă putere, ConceptD 7 Ezel Pro este dotat cu un procesor Intel® Xeon, grafică NVIDIA Quadro RTX, suport de memorie ECC și Windows 10 Pro.

Seria ConceptD 7 Ezel se alătură programului RTX Studio al NVIDIA. Construite anume pentru creatorii zilelor noastre, produsele RTX Studio respectă cerințe hardware și software stricte, pentru a stimula creativitatea cu viteza imaginației. Aceste sisteme selecte primesc ecusonul RTX Studio, permițând creatorilor să identifice cu ușurință sistemul potrivit pentru a da forță fluxului lor de lucru. Capabilă să lucreze cu peste 40 dintre aplicațiile creative și de design de top din lume datorită accelerării RTX, seria ConceptD 7 Ezel oferă și drivere NVIDIA Studio, pentru maximă performanță și stabilitate.

Alte caracteristici pe care le oferă atât ConceptD 7 Ezel Pro, cât și ConceptD 7 Ezel sunt două porturi Thunderbolt™ 3 pentru viteze de transfer de date uluitor de mari, un slot de card SD, un port DisplayPort 1.4, un port HDMI 2.0 și un touchpad fin de sticlă. Utilizatorii se pot loga mai sigur folosind Windows Hello, cu ajutorul cititorului de amprente integrat pe butonul de pornire.

De asemenea, notebook-ul a fost proiectat să se mențină rece și fără zgomot; produce mai puțin de 40dB – echivalent cu nivelul de zgomot dintr-o bibliotecă – și își păstrează performanța înaltă de calcul și grafică.

ConceptD 7 Ezel are un design elegant, complet alb, cu o finisare cu oxidare cu micro-arc, pentru mai multă putere și rezistență la coroziune și oxidare. De asemenea, are înveliș rezistent la pete și la zgârieturi.

ConceptD 7 Ezel Pro va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.999 EUR.

ConceptD 7 Ezel va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.499 EUR.

ConceptD 700 – Special pentru creatori

Stația de lucru ConceptD 700, cu design elegant, are un procesor Intel Xeon E și plăci grafice până la NVIDIA Quadro RTX 4000, pentru a răspunde nevoilor producătorilor de filme, animatorilor și designerilor din arhitectură, inginerie și construcții, cu o performanță puternică și stabilă pentru design 3D asistat de calculator (CAD) și pentru fluxurile de lucru pretențioase ale creatorilor de conținut. Este un adaos excelent la orice studio modern și funcționează cu un zgomot de numai 40 dBA, iar estetica minimalistă, cu un design de inspirație scandinavă, include un finisaj alb, un capac de inspirație lemnoasă și colțuri line, rotunjite.

Oferă memorie DDR4 până la 64 GB 4x DIMM 2666 MHz, opțiuni de stocare rapidă precum SSD PCIe M.2 integrat, ideal pentru sarcini complexe de proiectare, alături de patru sectoare interne de stocare care suportă HDD de 2.5 inch și de 3.5 inch; stația ConceptD 700 poate fi upgradată pentru a putea ține pasul cu sarcini de lucru din ce în ce mai complexe.

O ventilare termică optimă este esențială pentru interpretările de proiecte complexe. ConceptD 700 folosește trei ventilatoare de răcire eficiente pentru a atrage aerul prin panoul frontal cu tipar triunghiular, asigurând apoi circulația acestuia prin toată carcasa. Pentru a menține zona de lucru curată și funcțională, stația de lucru oferă încărcare wireless rapidă pentru smartphone-uri în partea superioară, plus facilitate de gestionare a cablurilor și un suport de cască de tip pop-out, care se poate culisa atunci când nu este utilizat.

Pentru a asigura funcționarea eficientă a sistemului, utilizarea CPU, GPU și a memoriei se poate monitoriza cu ușurință prin instrumentul intuitiv ConceptD Palette, cu un indicator de sănătate care semnalează problemele care necesită depanare. Pentru securitatea fizică, un lacăt și o alarmă la intruziune ajută la prevenirea furtului și a accesului neautorizat.

ConceptD 700 a fost testată și certificată de importanți distribuitori independenți de software (ISV), pentru a asigura compatibilitatea, stabilitatea și fiabilitatea software-ului și hardware-ului. De asemenea, stația primește ecusonul RTX Studio și susține în mod fiabil chiar și cele mai pretențioase fluxuri de lucru.

 

ConceptD 700 va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri pornind de la 1.699 EUR.

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.