fbpx

Noile Motorola Moto E4 și Moto E4 Plus

Noile Motorola Moto E4 și Moto E4 Plus

20 aug. 2017 Smartphone-uri

Telefoanele mid-range ocupă cea mai mare parte din piața de smartphone-uri, iar numărul lor este în continuă creștere. Cu o variatate atât de mare de modele, trebuie să vă asigurați că ați ales device-ul perfect pentru voi. Azi vă prezint două noi smartphone-uri de la Motorola – Moto E4 și Moto E4 Plus. Ele dispun de un acumulator care durează întreaga zi, un ecran foarte reușit și capabilități avansate ale camerei – toate la prețul dorit.

Moto E4

Moto Eintegrează un ecran HD extraordinar de 5 inchi și un design metalic elegant (toate produsele Motorola sunt proiectate în Chicago). Vă puteți actualiza rapid statusul și viziona clipuri video datorită procesorului quad-core și vitezei de conectivitate 4G oferite de telefonul Moto E4.

Mai mult, Moto E4 include și o cameră de 8MP cu autofocus. În plus, veți putea face selfie-uri care merită partajate, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, cu camera frontală de 5MP.

Acumulatorul de 2800 mAh integrat în dispozitivul Moto E4 oferă o autonomie de o zi cu o singură încărcare.


Moto E4 Plus

Moto E4 Plus are un display HD și o baterie cu autonomie impresionantă. Este prevăzut cu display HD de 5.5 inchi care redă culori vibrante și cu o carcasă de metal fin, va fi greu să-l mai lăsați deoparte. Datorită acumulatorului de 5000 mAh, puteți realiza mai mult fără a vă face griji privind reîncărcarea. Dacă veți avea nevoie de încărcare, nu e nevoie să vă încetiniți ritmul întrucât Moto E4 Plus funcționează cu un încărcător rapid de 10W, care oferă câteva ore de autonomie după doar câteva minute de încărcare.

Deblocați telefonul mult mai ușor cu ajutorul senzorului de amprente integrat. În plus, Moto E4 Plus integrează o cameră de 13MP cu autofocus și o cameră frontală de 5MP cu flash pentru fotografii precise și uimitoare – chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Echipat cu un procesor quad-core și viteză 4G, dispozitivul Moto E4 Plus vă oferă puterea de care aveți nevoie. Totodată, datorită Android™ 7.1, o versiune actualizată a celui mai popular sistem de operare de la nivel mondial, aveți parte de cele mai bune experiențe alături de Moto E4 Plus.

Moto E4 Plus_Iron Gray_Back

Prețuri și disponibilitate

Telefoanele Moto E4 și Moto E4 Plus sunt disponibile începând de ieri în România. Smartphone-ul Moto E4 va fi disponibil în rețeaua Orange la 45 euro alături de abonamentul Orange Me 18, respectiv la prețul recomandat de 699 RON în magazinele eMAG și Flanco, iar Moto E4 Plus va fi disponibil la prețul recomandat de 999 RON în magazinele eMAG și Flanco.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.