fbpx

Noile produse ZOWIE by BenQ disponibile în România

Noile produse ZOWIE by BenQ disponibile în România

31 mai 2016 Gaming

Care era locul mai bun de a lansa noi produse de gaming dacă nu la East European Comic Con? BenQ, brand global recunoscut pentru dezvoltarea monitoarelor pentru gaming, a anunţat în cadrul ESL Comic Con 2016 noul line-up de produse eSports, sub marca ZOWIE by BenQ.

IMG_9060

Lansat pe sfârşitul anului 2008, ZOWIE este un brand dedicate dezvoltării celor mai competitive echipamente de gaming pentru eSports. Din 2015, ZOWIE face parte din grupul BenQ, reprezentând compania în linia de produse pentru eSports.

Ediţia de anul acesta a East European Comic Con a fost una foarte importantă pentru BenQ, fiind prima participare alături de ESL (Electronic Sports League) sub noul brand de eSports, ZOWIE by BenQ.

IMG_3242

Anul acesta, în cadrul competițiilor, echipele profesionale de pe scena principală ESL și cea dedicată League of Leagend au avut la dispoziție monitoare performante din seria XL, în timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ, au avut șansa să se joace pe cele mai noi monitoare și periferice de eSports.

Chiar și la standul BenQ a avut loc o mică competiție pentru presă, așa am plecat și eu acasă cu un mic premiu.

13320729_1031404883573512_532356813236837494_o

Seria de produse ZOWIE include în acest moment perifericele de gaming precum mouși, mousepads, accesorii și plăci audio.

În oferta PCGarage puteți găsi destul de multe produse de gaming marca Zowie.

Mouși:

IMG_9070

FK Series

Indiferent de mâna dominantă pe care o foloseşti, seria de mouși FK este concepută să ofere maximum de confort.

Au un design low profile, ce permite o prindere în mană de tip claw, oferind un control mai bun şi rapiditate în acţiuni. Produsele acestei serii sunt ambidextre, dotate cu doua butoane pe fiecare parte, un DPI maxim de 3200 şi doua tipuri de dimensiuni ale mouse-ului.

ZA series

IMG_9074

Este o serie concepută să ofere confort atât pentru utilizatorii ce folosesc mâna dreapta, cât şi pentru cei ce folosesc în mod uzual mâna stângă. Produsele dispun de un DPI maxim de 3200 şi patru butoane, perfecte pentru a oferi confort la utilizarea mouse-ului indiferent de mâna utilizată.

Seria ZA oferă diversitate, fiind disponibilă în trei tipuri de mărimi, mică pentru ZA13, medie pentru ZA12 şi mare pentru ZA11.

EC series 

Se adresează exclusiv jucătorilor ce folosesc mâna dreaptă, oferind o libertate mult mai mare la mişcarea din încheietură. Cele două modele ale seriei, diferenţiate doar de dimensiune, sunt dotate cu un DPI maxim de 3200 şi au un design special ce oferă un confort maxim.

Accesorii

IMG_9073

Pentru gama de accesorii, ZOWIE oferă patru serii de mousepad-uri: G-SR, P-SR, GTF-X ș- PTF-X diferenţiate de materialul și dimensiunea suprafeţei de joc. În oferta de accesorii fiind și trei tipuri de skatez (picioruse interschimbabile din teflon) pentru mouși, utile atunci când vrei sa îmbunătăţeşti rapiditatea și precizia în mişcarea acestuia pe suprafața de joc.

CAMADE 

CAble MAnagement Device, este un suport pentru fixarea cablului de mouse, astfel încât acesta să nu restricţioneze mişcarea utilizatorului în jocurile mai antrenante, unde precizia este totul. Are o bază antiderapantă, ce îi oferă stabilitate, şi o clamă din cauciuc cu ajustare pe înălţime, ce oferă confort în utilizare.

IMG_9071

Chiar mă gândesc serios să cumpăr acest accesoriu pentru mouse. Poate pare mult prea simplu, dar este extrem de util, mai ales în jocuri când te deplasezi foarte pe hartă folosind mouse-ul.

VITAL – placă de sunet

IMG_9072

Plăcile de sunet USB tradiționale necesită instalarea driverului și ajustări de sunet deranjante. VITAL oferă: ușurința în utilizare, personalizare și o calitate consecventă a sunetului. TreBle-ul și Bass-ul se pot ajusta separat în funcție de ce aveți nevoie pentru fiecare joc în parte.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.