fbpx

Nou prototip de declanșator foto wireless de la Sony

Nou prototip de declanșator foto wireless de la Sony

18 mart. 2016 Foto

Sunt sigură că viața de fotograf profesionist nu este deloc ușoară, noroc că apar din ce în ce mai multe accesorii foto menite să-ți ușureze munca.

Sony lansează un nou prototip de declanșator wireless în premieră în Europa, în cadrul The Photography Show 2016, pentru a întâmpina nevoile fotografilor profesioniști care utilizează camere Sony.

Sony Wireless Lighting Control System

Compatibil cu camerele foto cu obiective interschimbabile din linia α, noul sistem de iluminare va include emițătorul radio wireless FA-WRC1M precum și receptorul radio wireless FA-WRR.

Cu o rază de acțiune maximă de 30 de metri, noul sistem cu radiocomandă aduce un plus de flexibilitate în fotografia cu bliț, cu performanțe excepționale în toate condițiile de fotografiere. În total, sistemul poate controla până la 15 blițuri separate, care pot fi grupate în maxim 5 grupuri.

Fotografii au posibilitatea de a controla expunerea blițurilor conectate fie manual, fie automant, în funcție de preferințe, simultan cu utilizarea sistemului. În plus, noul sistem va avea o viteză de sincronizare de până la 1/250 secunde (4 miimi de secundă), alături de funcția high speed sync (HSS).

Noul declanșator wireless va fi disponibil începând cu această vară în magazinele autorizate din România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.