fbpx

Nou smartphone – Kruger&Matz LIVE 4

Nou smartphone – Kruger&Matz LIVE 4

26 oct. 2016 Smartphone-uri

A patra variantă a seriei LIVE de la Kruger&Matz este disponibilă în două versiuni ce diferă prin memoria RAM și memoria internă.

Smartphone-ul Kruger & Matz LIVE 4 este dotat cu procesor MediaTek MTK6735 care suportă, în funcție de versiune, 2 GB RAM pentru modelul LIVE 4 și 3GB pentru LIVE 4S. Pentru fiecare dintre aceste două modele diferă și memoria internă, respectiv 16 GB și 32 GB, cu opțiunea de extindere cu un card microSD. Această combinație oferă utilizatorilor o funcționare optimă a telefonului pentru vizionarea diverselor pagini web, pentru jocuri sau aplicații. Toate acestea sunt realizate cu ajutorul unui ecran IPS de 5″ cu rezoluție de 720×1280 px, acoperit cu sticlă curbată Dragontrail pentru un plus de rezistență.
Prezentare
În partea din față a smartphone-ului LIVE 4 este plasat un buton multifuncțional, care este utilizat și ca cititor de amprente. Acum ești sigur că pozele personale, contactele și mesajele tale sunt protejate și numai tu ai acces la ele. Dacă ai nevoie de acces rapid la o serie de funcții pe care le folosești frecvent butonul multifuncțional îți vine în ajutor. Dacă apeși o dată activezi ecranul, poți răspunde la un apel, sau să te întorci la pagina principală, pe când dacă apeși de două ori ți se va afișa o listă a aplicațiilor ce rulează pe telefon. Ținând apăsat butonul multifuncțional vei debloca ecranul telefonului și vei putea face poze (în modul Cameră foto) sau vei putea porni căutarea vocală pe ecranul prinicipal.
KM0438_8
LIVE 4 te ajută să-ți păstrezi toate amintirile importante pentru tine. Camera spate de 13 megapixeli cu autofocus și iluminare LED în două culori oferă poze și filmări de calitate, indiferent de momentul zilei când le realizezi. În plus, datorită camerei față de 5 megapixeli poți purta apeluri video prin mesageria instant, sau să îți faci poze de tip „selfie”.
Carcasa cu design plin de stil, pe auriu ascunde opțiunea dual SIM, care îți permite să ai simultan două carduri SIM: micro și nano SIM, precum și o baterie cu capacitate de 2350 mAh. Un alt aspect important ce trebuie menâionat, LIVE 4 de la Kruger&Matz este dotat cu USB tip C, al cărui design simetric rezolvă problema posibilelor deteriorări ale portului de încărcare, de exemplu la conectarea alimentatorului.
Cele două modele de smartphone de la Kruger & Matz sunt disponibile în magazinul oficial www.krugermatz.ro la următoarele prețuri recomandate: LIVE 4 – 799 Ron, LIVE 4S – 899Ron.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.