fbpx

Noua cameră web Logitech C922 Pro Stream

Noua cameră web Logitech C922 Pro Stream

2 oct. 2016 Altele

Eu consider că cele mai bune camere web de pe piață sunt cele de la Logitech, ba chiar mi-am cumpărat anul trecut modelul Logitech C270, model ce filmează HD 720p și de care sunt tare mulțumită.

Logitech a anunțat cea mai nouă cameră web din portofoliul său – Logitech C922 Pro Stream Webcam. Concepută pentru a satisface nevoile streamerilor, C922 Pro Stream Webcam permite o redare și înregistrare video plină de viață, la o calitate de 1080p HD, 30 de cadre pe secundă (fps) sau 720p la 60fps. Una dintre caracteristicile acestei camere web este un software de modifcare dinamică a fundalului de la Personify, plus o licență premium de înregistrare și stream valabilă trei luni de la XSplit. Camera web C922 Pro Stream vine echipată cu un trepied de masă cu un cap cu montură pivotantă ce permite reglarea camerei la un unghi cât mai bun atunci când trebuie să filmeze.

JPG 72 dpi (RGB)-C922-PRO-STREAM-feat5

Prin intermediul C922 Pro Stream webcam difuzarea poate fi făcută la 60fps ce oferă o mișcare mai fluidă, astfel încât fiecare detaliu al jocului prezentat să fie urmărit de către membrii comunităților oricărui vlogger și gamer la viteza sa inițială. De asemenea, camera web prezintă o caracteristică de înlocuire dinamică a fundalului ce utilizează recunoașterea inteligentă a formelor și care permite recunoașterea mult mai ușoara a subiectului față de fundal fără să mai fie nevoie de utilizarea unui ecran verde de tip chroma wall. Această caracteristică facilitează utilizatorilor suprapunerea imaginii personale pe un fundal care poate reda chiar jocul despre care se vorbește în acel moment prin intermediul aplicațiilor dedicate precum OBS și XSplit.

IMG_8605

 

De la modelul multi-premiat, cel mai recomandat și preferat de către vloggeri și jucătorii profesioniști, C920 HD Pro Webcam, Logitech a preluat ceea ce se poate mai bun pentru a putea îmbunătăți experiența cu o calitate video ridicată. Cu corecția automată a imaginii în condiții de iluminare slabă și focalizare automată, clară, camera web C922 se adaptează la luminile care pâlpâie în încăpere sau a multiplelor monitoare, astfel încât utilizatorii acestei camere să poată transmite un flux video clar, chiar și în condiții de iluminare slabă. Și indiferent din ce unghi este așezată camera web pentru a filma, cele două microfoane omnidirecționale cu anularea zgomotului permit un streaming cu un sunet stereo fără întreruperi.

JPG 72 dpi (RGB)-C920-G CTG1

Logitech a lucrat îndeaproape cu cea mai mare companie de software de streaming a jocurilor, XSplit, pentru a integra aplicațiile cunoscute de redare video și alte setări predefinite pe modelul C922 pentru a oferi cea mai buna experiență utilizatorilor săi. Camera web C922 vine la pachet cu o licență premium XSplit valabilă trei luni, care include acces complet la instrumentele profesionale care includ XSplit Broadcaster cât și XSplit Gamecaster astfel încât utilizatorii să poată difuza orice doresc imediat cum scot produsul din cutie.

Noua cameră web C922 Pro Stream este disponibilă începând pe Logitech.com  la un preț de 99,99 EUR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.