fbpx

Noua gamă de televizoare LG SUPER UHD

Noua gamă de televizoare LG SUPER UHD

6 ian. 2016 Lansari, Televizoare

Revin tot cu știri de la International Consumer Electronics Show (CES) 2016. Ieri v-am arătat pe pagina mea de facebook un video filmat în premieră cu ecranul flexibil de la LG.

 

Hands-on with LG’s foldable screenA scoop from CESLG gave Dave Lee a first look at its foldable, rollable screen – it says it could revolutionise the way we use TVsRead his blog and see the full video: http://www.bbc.co.uk/news/technology-35230043

Posted by BBC Technology & Tech Tent on Monday, 4 January 2016

Acum vă prezint noua gamă de televizoare Super UHD de la LG.

Oferta de televizoare IPS LG include vârfurile de gamă UH9500 de 65 de inci și UH9550 de 86 de inci, precum și SUPER UHD TV UH8500 de 65 de inci și UH8550 de 75 de inci. Modelele premium SUPER UHD TV oferă o rată de reproducere a culorilor îmbunătățită, funcții avansate pentru o calitate superioară a sunetului și a imaginii, inclusiv HDR (high dynamic range), precum și atrăgătorul design LG ULTRA Slim.

86UH9550_65UH9500_65UH8500

Ambele vârfuri de gamă, UH9500 și UH9550 dispun de cel mai avansat panou IPS din industrie, cu tehnologii inovative cum ar fi True Black Panel și Contrast Maximizer. True Black Panel este o tehnologie patentată care micșorează reflexiile și îmbunătățește rata de contrast, oferind astfel o experiență de vizualizare mai confortabilă, în timp ce Contrast Maximizer oferă mai multă profunzime prin separarea obiectelor de fundalul imaginii.

HDR Plus este tehnologia care permite modelelor UH9500 și UH9550 să afișeze conținut 4K HDR exact așa cum a fost realizat. Mai mult, tehnologia LG ULTRA Luminance îmbunătățește semnificativ contrastul dintre zonele deschise și închise, oferind astfel un efect HDR superior. Întrucât aceste modele dispun și de porturi HDMI compatibile HDR, precum și de un procesor de conversie SDR-HDR, utilizatorii se pot bucura de conținut aproape HDR din orice sursă standard.

LG ColorPrime Plus contribuie la reproducerea avansată a culorilor prin amplificarea gamei de culori care poate fi afișată. Această tehnologie utilizează un spectru de culori extins pentru a reda o gamă mai mare de nuanțe, generând astfel imagini mai profunde și mai realiste. Billion Rich Colors, altă tehnologie inovativă, utilizează panoul de 10 biți și puterea de procesare de 10 biți pentru a permite modelelor UH9500 și UH9550 să afișeze peste un miliard de culori. Iar cu suport pentru BT.2020, noua generație de standarde de transmisie și distribuție, aceste televizoare cu siguranță vor fi actuale pentru o perioadă îndelungată.

Similare din punct de vedere al funcțiilor cu UH9500 și UH9550, modelele UH8500 și UH8550 oferă la rândul lor tehnologiile ColorPrime Plus, Billion Rich Colors, ULTRA Luminance și Contrast Maximizer într-o configurație ușor diferită. LG va mai prezenta și televizorul 8K SUPER UHD de 98 de inci, care va fi disponibil din a doua jumătate a 2016.

 

Comentarii

  1. Tv performant…eu sunt o fana tv-uri …as schimba in fiecare an tv-ul din dormitor…dar cum nu ne permitem chiar asa…o facem mai rar…insa chiar imi doresc unul mai performant! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.