fbpx

Noua gamă de televizoare OLED Philips 805/855

Noua gamă de televizoare OLED Philips 805/855

30 ian. 2020 Televizoare

Philips TV a lansat noile televizoare OLED 805/855 cu funcționalități AI. Noile modele doresc să îmbunătățească experiența utilizatorilor comparativ cu modelele anterioare. Totodata, Philips va lansa mai multe modele noi, premium și va adauga suport pentru aplicația Disney+.

Noile modele OLED cu diagonala de 55” de la Philips cu vor fi disponibile pe piața din România începand din toamnă.

Cele mai importante aspecte sunt:

  • Noul processor P5 din generația a 4-a folosește inteligența artificială pentru a asigura o calitate excelentă a imaginii
  • Ambilight pe 3 laturi
  • Android TV 9 (Pie)
  • Sistem audio excelent cu mai multe difuzoare si o putere totală de 50 Wați
  • Un design european premiat, cu o constructie ce folosește materiale premium, precum pielea naturală și metalul
  • Nouă telecomandă de calitate premium
  • OLED805 abordează un nou design șanfrenat al bazei (stand-ului), finisat în crom închis
  • OLED855 are un nou suport central înclinat pe masă, tot în crom închis.

Cea de-a 4-a generație de procesoare P5 dezvoltată intern utilizează rețele neuronale și învățare automata, analizand milioane de clipuri de test dintr-o bază de date unică, creată intern de Philips TV în ultimii 30 de ani, cu participarea echipei de dezvoltare TP Vision.

Software-ul AI nu încearcă să producă pur și simplu mai mult din fiecare dintre cei cinci piloni ai calității imaginii (sursă, culoare, contrast, mișcare și claritate), ci este conceput pentru a crea un echilibru mai bun între acestea. Analizând toate elementele conținutului, cadru cu cadru, a 4-a generatie de procesoare P5 reproduce o imagine mult mai realistă, naturală, care nu se mai simte ca la televizor, ci creează vizualuri care reflectă îndeaproape realitatea.

Experții de la TP Vision definesc parametrii generali ai sistemului pe care software-ul AI îi folosește apoi pentru a împărți conținutul în cinci categorii: Peisaj / natură, tonul pielii, sport / mișcare, negru / contrast și animație. Funcția AI selectează categoria corectă și analizează toți cei cinci piloni ai calității imaginii, pentru a ajusta echilibrul dintre aceștia și pentru a crea imaginea cea mai naturală și asemănătoare realității.

Philips TV este una dintre puținele mărci care acceptă toate standardele majore de HDR, permițând consumatorilor să acceseze cea mai largă gamă de conținut HDR – prin disc, set-top box și servicii de streaming multiple.

Generația a 4-a a procesorului P5 continuă să ofere performanțe HDR mai bune, inclusiv pentru sursele HDR10 și HDR10 + și îmbunătățește conținutul HDR dinamic Dolby Vision folosind modul special “Dolby Bright”

Tehnologia unică Perfect Natural Reality oferă un contrast îmbunătățit, o impresie mai profundă și o reproducere mai realistă a reflecțiilor, cu um plus de claritate și tonuri de piele mai naturale, contribuind la transformarea conținutului SDR într-o imagine reală asemănătoare HDR.

Calitatea excelentă a sunetului modelelor anterioare a fost îmbunătățită în continuare. Sistemul de 50 de Wați oferă acum un nou design, cu includerea a patru difuzoare pasive pentru bass suplimentar, în timp ce cele două difuzoare frontale integrează noi membrane de gama mijlocie și tweetere modernizate pentru o performanță mai bună și un sunet mai detaliat.

OLED805 și 855 au atât decodarea Dolby Atmos, funcția Dolby Atmos Virtualizer, Dolby bass și îmbunătățirea dialogului.

Noile modele sunt cel putin la fel de inteligente ca varianta anterioara – Android TV 9 (Pie) si beneficiaza de asistentul vocal inteligent Google Assistant, cât și de Amazon Alexa.

OLED805 și OLED855 împărtășesc tot ce este mai bun în designul european cu un șasiu ultra subțire, rame cu un aspect fără margini și finisaj metalic de înaltă calitate. OLED805 este dotat cu noul suport cu design șanfrenat al bazei (stand-ului), finisat în crom întunecat. în timp ce OLED855 are un nou suport central înclinat, de asemenea în crom întunecat. Ambele standuri sunt concepute pentru a da impresia că televizoarele plutesc deasupra mesei.

Ambele televizoare includ, de asemenea, o telecomandă nouă, premium, cu butoane retroiluminate, într-un finisaj metalizat. Pentru un finisaj premium, părțile laterale și spatele telecomenzii sunt înfășurate într-o piele premium, ce vine de la specialiștii scoțieni Muirhead.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.