fbpx

Noua gamă de televizoare Samsung: QLED 4K, 8K și seria Lifestyle

Noua gamă de televizoare Samsung: QLED 4K, 8K și seria Lifestyle

22 iul. 2020 Televizoare

Samsung a prezentat, în cadrul unui eveniment online, televizoarele din gama QLED 4K, QLED 8K 2020, precum și seria Lifestyle, care sunt disponibile și în România.

Am putut testa televizoarele încă de săptămâna trecută și pot să vă ofer câteva detalii despre ele și din puntul de vedere al unui utilizator.

Calitatea imaginii și a sunetului reprezintă caracteristicile esențiale ce descriu televizoarele Samsung QLED și cele mai importante aspecte de care consumatorii țin cont atunci când își aleg televizorul. Pe lângă specificațiile datorită cărora aceștia au parte de cea mai bună experiență de vizionare, și aici menționăm capacitățile AI Upscaling îmbunătățite, televizoarele din gama QLED și Lifestyle se integrează perfect în design-ul locuinței, aducând un plus de eleganță în orice încăpere.

QLED 8K

Gama QLED 8K este printre primele din industrie care acceptă redarea de conținut nativ 8K. Am fost uimită de calitatea imaginii, dar nici audio-ul nu e mai prejos, deși televizoarele sunt extrem de slim și nici nu îți dai seama unde sunt montate difuzoarele.

În funcție de mărime, standul poate să fie puțin… flexibil (față-spate), dar oricum e recomandat să-l montezi pe perete.


Gama QLED 8K include următoarele modele: QLED Q950, QLED Q800 și QLED Q700.

QLED 4K

Gama QLED 4K 2020 cuprinde 5 modele, în dimensiuni de la 43” (109cm) până la 85”. Televizoarele din această gamă au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling, care convertește automat conținutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

Gama Lifestyle: The Serif și The Frame

The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și textură incredibile. Punctul lui forte este că fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană.

The Frame e extrem de subțire, vine cu un stand micuț, dar și cu suportul de perete ce intră cumva în televizor și îl face să se lipească de perete.

Fiind diferit de un televizor convențional, The Serif se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode.

Televizorul poate să fie așezat oriunde, dar picioarele se pot demonta ca să-l așezi pe o piesă de mobilier.

Mi-a plăcut mult că telecomanda e albă, e în ton cu televizorul.

Spatele este din plastic și are o zonă acoperită unde sunt toate mufele de conectare.

Iar cel mai interesant la el e căte poți conecta cu telefonul, mai ales când asculți muzică, în doar câteva secunde. Televizorul dispune de NFC și poate reda melodia pe care o asculți imediat ce așezi telefonul în zona NFC. Și celelalte televizoare se pot conecta rapid la smartphone-ul Samsung, dar The Serif are și NFC.
Mai multe informații despre gama QLED și gama Lifestyle 2020 puteți găsi accesând: https://www.samsung.com/ro/tvs/qled-tv/highlights/.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.