fbpx

Noua ofertă Orange pentru familii

Noua ofertă Orange pentru familii

24 nov. 2015 Altele

Oferta Orange Family este destinată familiilor care ar avea nevoie de cel puțin trei abonamente de telefonie sau internet: minim 2 abonamente de voce (Orange Me) și minim 1 abonament Orange Net (pentru internet), Orange TV sau Home Pack (pentru servicii fixe). Cei care aleg aceste pachete pe o perioadă contractuală de minim 1 an au minute naționale nelimitat sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce, precum și smartphone-uri și tablete la 0 euro.

Pentru a-și îndeplini mai ușor planurile împreună cu cei dragi, clienții care aleg un pachet Orange Family până pe 10 ianuarie 2016 vor primi beneficii în plus și un accesoriu cadou la alegere, în funcție de cel de-al treilea abonament activat. Astfel, dacă optează pentru un abonament Orange Net, cei ce vor să se bucure de cel mai rapid internet 4G de la Orange și să păstreze amintirea celor mai frumoase momente petrecute în familie vor primi trafic de internet dublu pe tabletă și pot alege un selfie stick pentru a se distra mai mult în familie.

Pentru clienții care doresc să călătorească mai mult în familie și care optează pentru un al treilea abonament Orange Me, Orange a pregătit un bonus de 250 minute şi SMS-uri şi 500 MB internet pe mobil în roaming cu valabilitate 1 an, care poate fi folosit de toate numerele din familie. În plus, clienţii pot alege un încărcător de călătorie cadou, pentru a nu rata niciun moment din vacanţă.

Din 3 decembrie, clienţii vor avea la dispoziţie un catalog întreg de accesorii pentru a-şi alege cadoul preferat, în funcţie de propriul pachet Orange Family şi de propriile planuri de anul nou.

sddssd

Orange TV

Cei ce-și doresc să petreacă mai mult timp cu cei dragi și să urmărească emisiunile preferate alături de ei au parte de o ofertă specială Orange TV. Orange lansează astăzi noul abonament Family HD, cu 99 de canale, dintre care 36 în format HD, ce acoperă toate genurile: interes general, filme, știri, documentare, canale pentru copii (inclusiv desene animate), muzică, sport și lifestyle. Conținutul poate fi urmărit atât pe televizorul de acasă, cât și pe smartphone, tabletă sau PC, prin serviciul mobil Orange TV Go. Pentru abonaţii Orange care aleg să activeze pachetul Family HD până pe 10 ianuarie 2016 pe o perioadă contractuală de 2 ani, taxa de abonament este de 7 euro/lună.

Celor care aleg Family HD ca al treilea abonament în pachetul Orange Family, Orange le recomandă o boxă wireless oferită cadou, pentru a urmări filmele, serialele sau emisiunile preferate împreună cu cei dragi și pe dispozitivele mobile.

În această perioadă, și clienții care optează pentru alte abonamente Orange TV – Local HD, World HD și Universe HD – pe 2 ani beneficiază de reducerea taxei de abonament de la 25 până la 75 de euro pentru cei doi ani de contract, în funcție de valoarea abonamentului, și vor plăti astfel între 3,95 euro/lună și 8,87 euro/lună.

Smart Junior

Orange lansează astăzi în exclusivitate și oferta Smart Junior, ce răspunde atât nevoii de distracţie a copiilor, cât și nevoii părinților de a-i ști în siguranță. Orange oferă în premieră un smartwatch dedicat celor mici, Vonino Kids Watch S2, un ceas digital cu funcție de localizare în timp real, filtrare a apelurilor și 3 butoane pentru 3 numere favorite. Astfel, părinţii ştiu în permanenţă unde se află copilul lor şi primesc notificări atunci când acesta depăşeşte o zonă prestabilită sau când apelează numărul de urgenţă. Ceasul funcționează cu ajutorul unei aplicații dedicate, Vonino Family Tracker, disponibilă pentru Android şi iOs.

La pachetul Smart Junior, clienţii pot comunica nelimitat cu trei numere favorite naționale, au 300 de SMS-uri naționale și 300 MB trafic de internet pentru 5 euro/lună și smartwatch-ul Vonino Kids Watch S2 la 29 de euro.

gdsg

Orange Young

Pentru tineri, Orange aduce într-un pachet nou cea mai populară combinație de resurse dinConfiguratorul online. Pentru 12,35 euro/lună, aceștia primesc 1,5 GB trafic de internet 4G, 1000 de minute naționale, dintre care maxim 500 pot fi consumate internațional, pe fix și mobil, SMS-uri naționale nelimitat, bonus acces la aplicațiile Libon și Antivirus și 10GB în Orange Cloud, precum și smartphone-ul 4G Orange Dive 30 la 0 euro, prin Buy-Back.

Cele mai bune oferte cu telefoane sunt:

– Samsung Galaxy Core Prime la 9 euro cu Orange Me 17, prin Buy Back

– Samsung Galaxy J5 la 39 euro cu Orange Me 20, prin Buy Back

Vonino Kidswatch S2

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.