fbpx

Noua serie de televizoare OLED de la LG

Noua serie de televizoare OLED de la LG

13 ian. 2015 Lansari, Televizoare

LG Electronics a dezvăluit gama extinsă OLED TV în cadrul CES 2015. Cu șapte modele diferite de televizoare 4K OLED flexibile și curbate de 55 inci, 65 inci și 77 inci dintr-o clasă deosebită, oferind consumatorilor o experiență de vizionare cu totul nouă, inspirată de calitatea imaginii cu negru intens și culori perfecte.

LG_CES2015_OLED TV

Toate televizoare LG OLED 4K lansate în 2015 utilizează tehnologia WRGB, patentată de LG. Această structură de pixeli adaugă un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realistă a culorilor. Aceste televizoare încorporează caracteristici care asigură imaginile să fie redate cu negru intens și culori perfecte, și un raport de contrast infinit. Tehnologia LG optimizată True Color reglează stabilizarea culorii, indiferent de variațiile de luminozitate și oferă o experiență de vizionare deosebită, cu culori mai naturale și mai plăcute privirii. Cu un timp de reacție de maxim 0,001 ms, televizoarele LG OLED sunt de 1.000 de ori mai rapide decât televizoarele LCD convenționale, cu ecran plat. Televizoarele LG OLED îi asigură chiar și pe cei care stau în afara axei televizorului că se vor bucura de o calitate excepțională a imaginii, la unghiuri de vizualizare largi, spre deosebire de cele mai multe televizoare LCD, ale căror culori își pierd din intensitate și au contrast mai redus.

Filosozia design-ului de tip Art Slim LG reușește sa conducă aspectul deosebit al televizorului LG într-o direcție îndrăzneață, cu accent pe crearea celui mai subțire televizor posibil, păstrând simplitatea și minimalismul extrem de estetice. Standul transparent face televizorul să pară ca și cum ar pluti și maximizează experiența de vizionare captivantă prin reducerea imaginii neclare din jurul ecranului.

LG 4K OLED TVs

Completând imaginea și modul de proiectare de neegalat, televizoarele LG OLED din 2015 oferă o tehnologie dezvoltată a sunetului în parteneriat cu expertul în sisteme audio Harman/Kardon, garantând calitatea ireproșabilă a imaginii completatăcu sunet profund și clar.

Toate televizoarele OLED 4K din 2015 au platforma webOS 2.0, cea mai recentă versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentată de LG. Sistemul de operare webOS 2.0 LG oferă o experiență simplă și mai intuitivă cu o interfață de utilizator îmbunătățită și o serie de caracteristici impresionante. Platforma reușește să ducă simplitatea și confortul la un nivel cu totul nou, cu timpul redus la pornirea dispozitivului și, de asemenea, permite utilizatorilor să optimizeze meniul de pe bara Launcher, ceea ce fac mai ușoare ca niciodată adăugarea și ștergerea aplicațiilor preferate.

LG 4K OLED TV EF9800

În cadrul CES 2015, conducerea LG TV OLED a fost premiată de Asociația Consumatorilor de Produse Electronice cu premiul CES 2015 privind Inovația, pentru televizorul flexibil OLED 4K de 77 inci (Model 77EG9700), OLED 4K Floating Art Slim curbat de 65 inci (Model 65EG9600) și OLED 4K Floating Art Slim curbat de 55 inci(Model 55EF9500).

Pentru mai multe informații despre LG la CES 2015, vizitați www.LGnewsroom.com/ces2015.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares