fbpx

Noul HTC 10 a ajuns în România

Noul HTC 10 a ajuns în România

30 apr. 2016 Lansari

HTC 10 o să coste aproximativ 3.300lei

Și cei de la HTC se laudă că noul device (HTC 10) este creat după ce au ascultat cu mare atenție feedback-ul clienților, și că noul device oferă tot ceea ce utilizatorul și-ar putea dori de la un dispozitiv vârf de gamă.

Am testat și eu noul device la lansarea oficială din România, am filmat chiar și un live pe pagina mea de facebook. Cu siguranță HTC 10 este un device de top, dar competiția în acest segment e foarte mare anul acesta… Galaxy S7, Huawei P9, LG G5, toate sunt device-uri foarte bune.

LANSARE HTC 10
LANSARE HTC 10

În cutie veți primi și încărcătorul cu tehnologia QuickCharge 3.0, cu gestionare termică îmbunătăţită, pentru ca acumulatorul să poată fi încărcat „la rece” până la 50% în doar 30 de minute, cât și căşti audio certificate Hi-Res de o calitate remarcabilă. Având o diafragmă subţire de 8µm din polimer aerospațial şi drivere supradimensionate cu 70%, ascultătorul primeşte un sunet mai bogat şi un spectru de frecvenţă dublu.

HTC 10

Design-ul arată foarte bine. Partea frontală din sticlă se îmbină perfect cu carcasa din metal. Proiectat cu stricteţe pentru a face faţă loviturilor, accidentelor şi zgârieturilor de fiecare zi, noul HTC 10 a fost supus unor teste de temperatură extremă de peste 168 de ore, de la o temperatură de îngheţ de -20’C la una pârjolitoare de 60’C, plus peste 10.000 de teste de cădere, îndoire, zgâriere şi coroziune.

HTC 10

HTC 10 oferă cea mai bună cameră foto frontală de smartphone disponibilă astăzi pe piață. Având pe ambele camere foto, frontală și principală, primele obiective din lume cu stabilizare optică, diafragmă mai mare cu f/1.8; 12 milioane UltraPixeli de ultimă generaţie (1,55 µm per pixel), autofocalizare laser mai rapidă pe camera foto principală, un obiectiv superangular și bliţ pe ecran pe camera foto frontală UltraSelfie. Camera foto este proiectată să se declanşeze în numai 0,6 secunde și are autofocalizare laser de a doua generaţie, cu care obții mai rapid fotografii bine focalizate – autofocusul funcţionează chiar şi în modul rafală. Toate setările sunt poziţionate la îndemână, iar Modul Pro oferă opţiuni avansate pentru fotografii experimentaţi, incluzând funcționalitatea formatului RAW.

HTC 10

HTC 10 filmează 4K și dispune primul sistem de înregistrare audio stereo Hi-Res pe 24 biţi din lume, surprinzând de 256 de ori mai multe detalii decât înregistrările standard, dintr-un spectru de frecvență de două ori mai larg. Noul HTC 10 are certificare pentru sunetul Hi-Res şi a fost proiectat pentru a reda sunetul aşa cum a fost creat.

HTC 10

 

În plus, telefonul are un ecran quad HD de ultimă generaţie, cu 30% mai viu colorat, ce se mișcă incredibil de bine.

Am testat și o husă foarte interesantă, aș vrea să văd astfel de huse la mai toate modelele de top lansate de acum înainte.

HTC 10

HTC 10 poate fi comandat începând cu jumătatea lunii mai prin partenerii locali și va ajunge în magazine în două variante de culoare: Carbon Grey și Glacier Silver.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.