fbpx

Noul pick-up premium de la Sony

Noul pick-up premium de la Sony

7 ian. 2016 Altele, Lansari

Sony a lansat la CES un nou pick-up premium care le permite posesorilor de discuri de vinil să se bucure de piesele lor preferate la o calitate remarcabilă, chiar și atunci când sunt pe drum. Noul pick-up nu doar redă muzica de pe discurile de vinil, ci le și poate converti în fișiere High-Resolution Audio pe PC-ul utilizatorului

Sony PS-HX500 permite convertirea colecției de viniluri a utilizatorilor în fișiere digitale la o calitate High-Resolution Audio (echivalentă standardului DSD). De la un nou tip de braț, până la platanul turnat și plinta însăși, fiecare componentă a beneficiat de atenție specială pentru a oferi o experiență muzicală extraordinară.

Sony HX500 1

Brațul drept asigură un echilibru stereo excelent. Brațul include și un cap rotunjit care minimizează rezonanța, pentru o reproducere sonoră pură. Un dispozitiv anti-alunecare este încorporat în asamblarea brațului, alături de un sistem de direcție a acestuia. Un cartuș magnetic mobil este inclus pentru ajustarea balansului.

PS-HX500 are un platan turnat din aluminiu și este pus în mișcare de o curea alimentată de un motor în două viteze. O plintă acustică de 30 de milimetri, cu densitate ridicată, este montată alături de un nou model de preș de cauciuc de 5 mm și patru picioare de izolare.

Sony HX500 3

Entuziaștii discurilor se confruntă uneori cu perspectiva unor fișiere digitale inferioare discurilor analogice, atunci când se află în mișcare. PS-HX500 vine cu un convertor DSD nativ de o înaltă calitate care oferă utilizatorului opțiunea de a copia muzica de pe discurile analogice preferate pe PC, în format digital, la o calitate până la standardul High-Resolution Audio. Acesta le permite utilizatorilor să asculte muzica de pe discurile de vinil la aceeași calitate pe un PC compatibil, un player audio sau chiar în mașină. Pick-up-ul vine cu un preamplificator integrat care se poate conecta direct la un amplificator extern pentru o experiență auditivă high-fidelity în propria locuință.

Sony HX500 2

Utilizând aplicația de PC pentru PS-HX500, un disc de vinil poate fi convertit ușor în fișiere High-Resolution Audio pe PC-ul utilizatorului și editat în post-producție. Aplicația se descarcă simplu, iar procesul de înregistrare este facil, fiind necesară conectarea pick-up-ului la computer. Piesele pot fi ulterior editate, etichetate, decupate sau combinate împreună, permițându-le utilizatorilor să fie cu adevărat creativi cu muzica lor.

PS-HX500 va fi disponibil în Europa din aprilie 2016, la prețul recomandat de €500.

Comentarii

  1. ooo…foarte dragut,,,,pentru iubitorii de clasic…bunica un pick up defect si imi placea sa pun discuri in el si sa le invart cu degetul :))) chiar mergea si mi a placut idea,,..ma gandeam sa il reparam si reconditionam pe cel vechi…dar problema e ca nu il mai gasesc :)))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.