fbpx

Noul smartwatch Huawei, lansat oficial în România

Noul smartwatch Huawei, lansat oficial în România

29 oct. 2015 Lansari, SmartWatch

Huawei a prezentat cel mai nou smartwatch în cadrul evenimentului AUTOR Jewel Party, Huawei Watch.

1

Ca orice alt smartwatch cu sistem de operare Android Wear, prin intermediul conectivității Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizează cu smartphone-ul unui utilizator pentru a afișa notificările.

Românii sunt familiarizați cu cele mai noi tehnologii și vor să le utilizeze cât mai repede. Acesta e și motivul pentru care unul dintre cele mai elegante și performante smartwatch-uri existente pe piață, Huawei Watch, a ajuns în România în scurtă vreme de la lansarea oficială, din cadrul IFA. Considerăm că Huawei Watch ilustrează perfect standardele ridicate pe care compania Huawei le setează în industrie și suntem încrezători că acest produs va avea succes pe plan local.” a declarat Sorina Măcărescu, Country Manager Huawei Devices Romania.

20151028_184616

Utilizatorii pot asculta muzică prin intermediul comenzilor vocale, pot selecta destinațiile dorite și pot naviga, tot prin intermediul acestuia. Localizarea telefonului nu a fost niciodată mai ușoară, și asta datorită funcției “Find my Phone” integrată în ceas. În plus, datorită ultimei versiunii Google Android Wear™, atât utilizatorii platformei Android, cât și cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.     

20151028_191018

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezintă dimensiunea tradițională a ceasurilor de mână. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu și negru, dar și dintr-o varietate de fețe unice, începând de la cele cu un design clasic și până la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

20151028_191212

Cureaua ceasului măsoară 22 mm, iar utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum brățara din oțel inoxidabil, de diferite culori, sau curea de piele maro și neagră.

20151028_191239

Ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgârieturi și un cadru din oțel inoxidabil. Datorită rezoluției de 400 x 400 pixeli, a densității de 286 ppi și a ratei de contrast 10,000:1, ceasul afișează cele mai vibrante culori.

IMG_2800

Huawei Watch include un senzor de înregistrare a ritmului cardiac, ce măsoară cu exactitate bătăile inimii. Senzorul iese puțin în relief pentru un contact mai bun cu pielea și pentru o mai mare precizie.

Senzorul de mișcare în 6 axe, cu un giroscop și un accelerometru, monitorizează activitățile realizate, oricând și oriunde, și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără.

20151028_191030

Huawei Watch va fi disponibil spre vânzare la prețul de 399 euro, la partenerii autorizați Huawei, de la sfârșitul lunii noiembrie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.