fbpx

Noul smartwatch lansat de Will.i.am – Dial

Noul smartwatch lansat de Will.i.am – Dial

Imagini și filmări de tip hands-on în exclusivitate:

Smartwatch-ul Dial lansat de cântărețul Will.i.am pare mai mult o brățară și nu este primul ceas lansat de el, primul model – Puls nu a fost deloc apreciat de public, dar modelul Dial pare mult superior altor smartwatch-uri.

Will-I-Am-and-the-Aneeda-AI-watch

Sistem de operare folosit este bazat pe inteligență artificială, sistemul este compatibil cu device-urile cu Android și iOS. Dar nu este necesar un smartphone în apropiere ca acest device să funcționeze la capacitățile lui maxime.

will-i-am-dial

De pe smartwatch-ul Dial poți suna, poți verifica notificări și poți trimite mesaje chiar dacă tu ești la muncă și telefonul este acasă. Datorită conectivității WiFi și a cartelei SIM de care poate dispune, te poți conecta la internet oriunde ești. Chiar poți pleca în străinătate cu ceasul, îți lași telefonul acasă conectat la WiFi și poți efectua apeluri din străinătate în țară la costuri locale. Cum? Totul este sicronizat în cloud, poți conecta PC-ul dintr-un plug-in de Chrome, smartwatch-ul și smartphone-ul în cloud. Iar dacă ai verificat o notificare pe ceas, ea o să dispară de pe telefon și invers, o funcție extrem de utilă.

20160222_215903

O altă inovație este platforma de recunoaștere vocală – AneedA, ea poate recunoaște chiar și întrebări de tip follow-up. După ce ai dat comanda vocală pentru a asculta o melodie din playlist, poți întreba apoi ce alte melodii a mai interpretat formația, ceasul o să-ți spună și alte melodii.

20160222_215828

Device-ul îți permite să cauți pe internet, să trimiți mailuri, să îți comanzi un Uber, să postezi pe Instagram și twitter (în curând și pe facebook), să asculți muzică, să folosești GPS-ul încorporat (Nokia Maps), să îți verifici mailurile pe Outlook și chiar să deschizi fișiere Word și Excel din Outlook. El poate să fie folosit ca mirror pentru smartphone, este incredibil de rapid – scroll-ul pe ceas este instant și pe iPhone.

Ceasul dispune și de o cameră foto, imediat ce ai făcut poza, o poți distribui pe Instagram sau pe alte rețele, o poți trimite pe mail sau o poți salva pe telefon.

20160222_215821

Brățara se desface ca o brățară normală dar pe din două (ecranul cu jumătate de brățară + jumătate de brățara). Bateria e în jumătatea doar cu brățară și are o autonomie de o zi. Memoria internă este de 32GB, enormă pentru un smartwatch.

Smartwatch-ul se vinde cu o pereche de căști wireless Logitech UE conectate la device prin Bluetooth (asemănătoare cele cu Level U de la Samsung) si un nou serviciu de muzica online.

Încă nu se cunoaște prețul și data oficială de lansare pentru comercializare. Dar se pare că o să fie comercializat exclusiv pe baza de abonament pe doi ani.

20160222_220130

 Materialele au fost filmate de stefanblog.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.