fbpx

Noutăți HUAWEI: garanție extinsă a produselor și serviciu door-to-door

Noutăți HUAWEI: garanție extinsă a produselor și serviciu door-to-door

21 mart. 2020 Altele

Comunicat: „În contextul actual, Huawei lansează două servicii speciale pentru consumatori, pentru o experiență sigură și fără griji. Extinderea gratuită a garanției pentru toate produsele din portofoliul Huawei și serviciul door-to-door disponibil pentru toate produsele aflate în garanție sunt cele două servicii care vin în sprijinul utilizatorilor în perioada următoare.

Pentru toate dispozitivele disponibile în portofoliul Huawei – smartphone-uri, laptop-uri, tablete, dispozitive purtabile, audio și routere – a căror garanție inițială urma să expire în perioada 15 martie 2020 – 15 iunie 2020, compania prelungește garanția produselor până la 15 iunie 2020.

„Din cauza situației globale actuale, mulți dintre noi păstrăm distanța față de ceilalți, atât pentru siguranța personală, cât și pentru siguranța celor din jur. Pentru a susține acest demers și a oferi servicii mai eficiente consumatorilor, Huawei a decis să extindă garanțiile pentru  utilizatori.”, conform notificării oficiale prezente și pe site-ul Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/support/notice/.

Serviciul door-to-door, disponibil pentru toate dispozitivele Huawei aflate în garanție

Pe lângă garanția extinsă a produselor, Huawei oferă și un serviciu door-to-door, disponibil pentru toți utilizatorii. Acest serviciu de preluare de la domiciliu a dispozitivelor care au nevoie de asistența specialiștilor din centrele de service este gratuit pentru toate device-urile Huawei care beneficiază de garanție.

Dispozitivele vor fi preluate de curier și duse la centrul de service. După reparație, dispozitivul va fi curățat și dezinfectat în conformitate cu cerințele profesionale, pentru a garanta că fiecare dispozitiv este sterilizat, iar consumatorul se poate bucura de serviciile oferite fără nicio grijă.

Serviciul door-to-door a fost deja lansat și acoperă toate categoriile de produse Huawei: smartphone-uri, laptop-uri, tablete, ceasuri inteligente, routere și modemuri, logistica fiind gratuită.

Consumatorii pot solicita serviciul door-to-door în următoarele moduri:

De asemenea, Huawei lansează o caracteristică suplimentară pentru aplicația de asistență, utilă pentru consumator. Astfel, acesta poate verifica, în cadrul aplicației, costul de referință al pieselor de schimb.

Dezinfectarea dispozitivelor, disponibilă și în centrele autorizate de service-ul Huawei

În cazul în care consumatorii decid să viziteze personal un centru autorizat de service în această perioadă, Huawei oferă dezinfectare gratuită produselor, în conformitate cu măsurile de igienă prevăzute de situația actuală. Toate centrele de service Huawei sunt disponibile aici: https://consumer.huawei.com/ro/support/service-center/

În cadrul service-ului autorizat Huawei Customer Service Center din București, sterilizarea dispozitivelor se face cu ajutorul unui dispozitiv UV, care îndeplinește toate normele de igienă impuse de contextul actual. În cadrul celorlalte centre de service, procedeul de igienizare se face cu ajutorul unei metode simple și eficiente de curățare, în 5 pași, după cum urmează:

  • Deconectarea dispozitivului de la orice sursă externă de curent.
  • Îndepărtarea husei de protecție și a accesoriilor conectate.
  • Pregătirea unei bucăți de material sau a unui tampon îmbibat cu alcool sau cu lichidul unui spray cu o concentrație de aproximativ 75% alcool medicinal.
  • Curățarea display-ului, a carcasei și a părților laterale ale dispozitivului, cu o grijă sporită la zonele sensibile (porturi, fante sau lanternă).
  • Uscarea completă a device-ului, timp de 5 minute, până la următoarea utilizare.

Pentru mai multe detalii legate de acest procedeu de curățare și igienizare, click aici. „

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.