fbpx

O altfel de ședință foto – #Nudiful cu Edward Aninaru

O altfel de ședință foto – #Nudiful cu Edward Aninaru

11 mai 2016 Foto

Workshop pentru ședințe foto nud – #Nudiful cu Edward Aninaru.

Crezi că este greu să faci o fotografie de tip portret unei fete și ea să fie mulțumită de cum a ieșit? Stai să vezi cum e când îi faci o poză nud…

F64 organizează workshop-ul #Nudiful sub îndrumarea lui Edward Aninaru, atelierul îşi propune să-i înveţe pe iubitorii de fotografie cum să imortalizeze acele cadre iconice de fashion nud, fără a scăpa din vedere toate elementele necesare unui astfel de shooting. Deși, de multe ori, acesta pare doar „un moment“ între fotograf și model, este implicată în fiecare ședință o echipă semnificativă de la oameni specializați în machiaj, garderobă și coafură până la cei responsabili de lumini și asigurarea unei locații potrivite.

Aici vă puteți înscrie la workshop.

Fotografii realizate de Eduard Aninaru_I

În urma experienţei căpătate după sute de şedinţe foto realizate pentru publicaţii din întreaga lume, Edward Aninaru a constatat că cele mai delicate, dificile şi atipice proiecte de fotografie sunt cele în care modelele pozează nud sau foarte sumar îmbrăcate. Edward Aninaru a fotografiat vedete precum: Celine Dion, Ne-Yo, Jay Sean, Inna, Mădălina Ghenea, Alexandra Stan, Anastasia Soare, Catrinel Menghia sau James Goldstein.

Coperti semnate Eduard Aninaru

Workshop-ul se va derula pe parcursul a două zile, 21 şi 22 mai: pe 21 mai de la ora 10.00 până la 18.00 și pe 22 mai între 15.00 și 23.00. Prima zi din acest atelier fotografic se va desfășura într-o locație din București, unde participantii vor experimenta opt ore de shooting. În cea de-a doua, la studioul F64 din strada Bucovina nr. 2B, acestia vor învăța diverse tehnici de post-procesare, care să îi ajute să obțină imagini demne de profesioniștii domeniului, perfecte pentru copertele marilor reviste.

Making of sedinta Eduard Aninaru

Ideea acestui workshop de nud este diferită faţă de cea a «nudului artistic» clasic. Vom ieşi din zona de clasic, conservator, şi vom lucra, de această dată, în zona de comercial. O să fie sexy, glam, chic şi nu numai. Totodată, trebuie reținut și că frumuseţea fotografiilor nud constă şi în emoţiile pe care le transmit personajele capturate în imagini, emanând echilibru şi graţie, divulgând, uneori, cele mai ascunse laturi ale ființei umane“, a declarat fotograful Edward Aninaru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.