fbpx

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti – cea mai rapidă placă grafică de gaming din lume

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti – cea mai rapidă placă grafică de gaming din lume

2 mart. 2017 Altele

NVIDIA A lansat ieri cea mai rapidă placă grafică din lume, GeForce GTX 1080 Ti, vârful de gamă al seriei de plăci grafice (GPU) construite pe arhitectura Pascal.

Dotată cu o putere superioară de gaming, GeForce GTX 1080 Ti oferă cu până la 35% mai multă performanță decât GTX 1080, este echipată cu o memorie GDDR5X de nouă generație de 11GB și rulează la viteze de 11Gbps, oferind cea mai performantă lățime de bandă a memoriei și impune noi standarde în gaming.

GeForce_GTX_1080Ti_left

NVIDIA a conceput GeForce GTX 1080 Ti pentru a face față cerințelor grafice de gaming 4K și 5K și tehnologiilor DX12, HDR și VR. Include:

  • Caracteristici pentru performanță superioară: GTX 1080 Ti include 3.584 de nuclee NVIDIA® CUDA® și un frame buffer de 11GB rulând la o viteză superioară de 11Gbps. Este cu până la 35% mai performantă decât GeForce GTX 1080 și cu până la 78% mai performantă decât GTX 1070. GTX 1080 Ti este mai rapidă și decât NVIDIA TITAN X Pascal, placa grafică concepută pentru deep learning și inteligență artificială.
  • O nouă generație de arhitectură de memorie: GTX 1080 Ti este prima placă grafică din lume prevăzută cu memoria de nouă generație G5X de la Micron. G5X are o capacitate de 11GB și rulează la o rată de viteză quad data de 11Gbps, oferind cea mai eficientă lațime de bandă a memoriei dintre plăcile grafice de gaming actuale. Mai mult, poate îndeplini funcționalități de overclocking.
  • Proces avansat FinFET: GTX 1080 Ti este proiectat pentru procese FinFET. Cele 12 miliarde de tranzistori oferă o creștere radicală a performanțelor și a eficienței față de produsele din generația anterioară.
  • Proiectare meticuloasă: GTX 1080 Ti beneficiază de un sistem de răcire avansat, datorită unei metode de disipare a căldurii prin intermediul unei soluții termice cu flux ridicat de aer și o cameră de răcire a vaporilor, de două ori mai mare decât zona fluxului de aer, fiind prevăzută cu o configurație de putere cu șapte faze, cu 14 dualFET de mare eficiență.
  • Suport pentru tehnologii grafice avansate: 4K, VR, NVIDIA G-SYNC™ HDR și NVIDIA GameWorks™ oferă experiențe interactive, cinematografice însoțite de un gameplay fără întreruperi.

GeForce_GTX_1080ti_top_left

Pre-comenzi de la 2 martie, disponibilitate oriunde în lume din 10 martie

În plus, NVIDIA oferă 108 plăci grafice 1080 Ti  comunității GeForce Experience. Pentru a fi eligibili, jucătorii trebuie doar să descarce GeForce Experience 3.0 și să opteze să primească cele mai noi premii, știri și alte informații de la GeForce și NVIDIA. Câștigătorii vor fi notificați prin mail, în data de 7 martie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.