fbpx

O boxă bluetooth rezistentă la apă și șocuri – UE ROLL

O boxă bluetooth rezistentă la apă și șocuri – UE ROLL

5 apr. 2016 Altele

Cum toate device-urile sunt acum portabile… nici sistemul audio nu a scăpat de acest trend, acum el este înlocuit cu boxele bluetooth portabile.

Boxa Bluetooth UE ROLL de la Logitech este rezistentă la apă, la praf, la șocuri și la lovituri. Boxa este disponibilă în șase culori, eu am varianta Vulcano cu gri închis și un portocaliu aprins spre rou. Prețul ei este de 550lei, dar acum o puteți cumpăra la promoție de la eMag la doar 399lei.

IMG_6992

UE ROLL vine echipată cu un cablu elastic ce poate fixa și lega boxa de diferite obiecte. În cutie avem instrucțiunile de utilizare și un cablu micro-USB de încărcare, atât.

IMG_7068

Boxa zici că este un OZN sau carcasa unei broaște țestoase, aspectul ei diferit cu siguranță atrage atenția, iar greutatea ei este de doar 330 de grame. Toată partea superioră dedicată speaker-ului, deși are partea exterioară de tip plasă, nu este afectată dacă scufunzi boxa în apă sau dacă o ții în ploaie. Tot sus sunt cele două butoane de volum „+” și „-” care au semnele cusute pe boxă și care la apăsare chiar se simt ca niște butoane. Nu există buton de pauză, stop, skip, back sau play, astea, dar și volumul, se pot alege doar din telefon.

IMG_6998

Boxa se pornește din spate prin apăsarea butonui de pornire și apoi a butonului de pornire a bluetooth-ului. Tot în spate este și portul micro-USB de încărcare și un port jack pentru căștile audio, ambele porturi fiind protejate împotriva apei. Ca să vă conectați la smartphone, trebuie să porniți bluetooth-ul și pe telefon și să vă conectați la boxă. Să nu uitați să instalați și aplicația UE ROLL ce permite setarea melodiilor, a alarmei deșteptătoare cât și personalizarea dispozitivului ori partajarea muzicii împreună cu o altă boxa UE.

IMG_7022

Ultimate Ears ROLL este o boxa Bluetooth mică dar extrem de puternică ce redă sunetul la 360 de grade. Calitatea sunetului este foarte bună, la volum maxim am observat că nu se distorsionează sunetul, ci rămâne tot extrem de clar și cu un bas incredibil.

Boxa wireless este destul de mică și ușoară ca să poată fi transportată cu usurință. Iar cu o baterie a cărei autonomie este de nouă ore, cu o arie de acoperire a semnalului Bluetooth de 20 de metri și cu o coardă de prindere elastică, boxa UE ROLL poate fi luată oriunde.

IMG_7001

UE ROLL este o boxă ce redă un sunet la o calitate foarte bună, îmi place că este rezistentă la apă și la șocuri, dar prețul mi se pare un pic cam mare, dacă nu este la ofertă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.