fbpx

O gamă completă de accesorii USB Type C de la ADATA

O gamă completă de accesorii USB Type C de la ADATA

4 nov. 2016 Altele

ADATA Technology a anunțat lansarea a mai multor produse create pentru a ușura trecerea la USB-C. Acestea fac standardul USB reversibil compatibil cu conectori cum ar fi USB-A și HDMI, precum și cu prize tradiționale ca VGA (D-sub).

V-am povestit mai de mult care sunt avantajele conectorilor de tip USB-C, dar cred că este necesar să revin asupra lor. Portul USB tip C:

– este reversibil – intră din prima când îl conectezi
– suportă viteze de transfer de până la 10 Gbs pe secundă
– poate încărca orice dispozitiv mai rapid furnizând curent de până la 5 amperi ( 100 W ) și până la 20 volți
– poate transfera semnal 4K
Atentie! Folosiți doar cabluri USB tip C de calitate.

Conectorul reversibil este extrem de ușor de utilizat – de asemenea, permite rate de transfer mai rapide și o calitate mai ridicată de transmitere a semnalului. Cu noile adaptoare, cabluri și hub-uri de la ADATA, utilizatorii pot conecta dispozitive cu USB-C la diverse alte dispozitive, astfel încât funcționalitatea este menținută. Toate cablurile și adaptoarele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, pentru a asigura capabilități optimizate în transferul de date.

Eu de puțin timp folosesc un smartphone cu port de încărcare USB-C – ASUS Zenfone 3, și deși nu pot spune că am observat o îmbunătățire în utilizare, am observat că îmi tare greu să găsesc accesorii compatibile, încărcător când îl uit pe al meu și cablu de date pentru transfer de fișiere.

Portabilitatea datelor: cititor OTG USB-C și Hub USB-C

USB-C OTG Reader

Eu am un cititor OTG pentru smartphone-ul meu cu micro-USB și îmi este tare util, păcat că nu am și pentru USB-C… Realizând accesul la date eminamente fără efort, cititorul OTG USB-C combină suportul USB-C, USB-A și microSD/SDXC/SDHC într-un produs portabil, ultra-compact. Acesta reprezintă o modalitate excelentă de a transfera conținut și de a interconecta dispozitive.

În plus, Hub-ul USB-C are porturi USB-C, USB-A și HDMI, cu posibilitatea de a încărca anumite dispozitive mobile. Portul HDMI permite afișarea de conținut de pe dispozitive cum ar fi notebook-uri sau telefoane, direct pe televizor, iar includerea unui USB-A asigură o largă compatibilitate cu numeroase produse de pe piață.

USB-C HUB

Conectivitate video: USB-C la HDMI și VGA

ADATA produce adaptoare care realizează conversia de conținut digital și analog, de la dispozitive cu USB-C la HDMI și VGA. Produsele permit realizarea facilă de conexiuni video de la telefoane, notebook-uri, tablete și alte dispozitive cu USB-C către orice dispozitiv cu intrare video, inclusiv televizoare, console de jocuri sau receptoare audio-video. Adaptorul USB-C la VGA suportă modul Legacy și este foarte util mai ales pentru utilizatorii care au nevoie să afișeze conținut pe proiectoare.

USB-C-HDMI-VGA

Transmisie puternică: cablu și adaptor USB-C

Cablurile ADATA USB-C sunt realizate doar din materiale rezistente, pentru a preveni deteriorarea firelor ce poate fi dată de îndoire, răsucire sau întindere. Construcția premium a acestor cabluri suportă până la 100W datorită unui controler E-MARK integrat, accelerând încărcarea dispozitivelor și punând la dispoziție o lățime de bandă completă pentru USB 3.1 Gen 2, pentru a transfera conținut UHD 4K fără a avea nevoie de buffer. În plus, ADATA lansează și adaptoare compacte de la USB-C la USB-A, convertind astfel instant oricare din milioanele de cabluri USB-A din lume la USB-C reversibil, fără nicio pierdere a fidelității datelor.

USBC-C-USBC-3.0A-USBC-2.0A-USB-C ADAPTER

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.