fbpx

O nouă aplicație de imprimare de la Samsung

O nouă aplicație de imprimare de la Samsung

11 iun. 2016 Știri

Eu folosesc deja o aplicație de imprimare de la Samsung (Samsung Mobile Print) pentru a printa documentele de pe telefon. Acum a fost lansată și o aplicație dedicată pentru fax.

Samsung a lansat Remote Fax, o nouă aplicație de imprimare, care îmbunătățește funcția fax, reducând în același timp costurile de întreținere ale imprimantei.

Samsung Remote Fax

Datorită aplicației Remote Fax, utilizatorii nu vor fi nevoiți să instaleze kituri adiționale de fax sau linii PSTN (Public Switched Telephone Network – rețea de telefonie publică comutată) pentru a utiliza funcțiile faxului. Acest lucru le permite companiilor să își diminueze costurile de instalare și să gestioneze mai eficient costul total de proprietate.

Noua aplicație permite funcționarea faxului de pe mai multe unități de imprimare, folosind un singur server și un singur kit de fax sau o linie PSTN.

Remote Fax este prima aplicație plătită disponibilă pentru dispozitivele Samsung de imprimare, reprezentând începutul unui nou model de business pentru dealerii și partenerii de afaceri Samsung.

Aplicația Remote Fax este compatibilă cu dispozitivele de imprimare Samsung cu interfața Smart Centre, inclusiv cu seria de imprimante multifuncționale MX7.

Remote Fax poate fi descărcată din Samsung Printing App Center: https://printingapps.samsung.com/apps

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.