fbpx

O nouă aventură intergalactică – “Merchants of Space”

O nouă aventură intergalactică – “Merchants of Space”

16 iul. 2015 Jocuri

POSSIBLE Games lansează un nou super joc, după succesul avut cu „Adventures of Poco Eco” – un joc de aventură, care pune mult focus pe muzică și pe calitatea exceptională a designului și a graficii, joc pe care vi l-am prezentat și eu.

1

Nou joc îi provoacă pe fanii jocurilor pe mobil la o primă aventură intergalactică. “Merchants of Space” este un joc de tip manager ce se desfășoara în spațiul cosmic și care se bucură de o grafică impresionantă, așa cum deja ne-a obișnuit POSSIBLE Games. Jucătorii sunt prinși într-o atmosferă unică, cu vizualuri impresionante, realizate special pentru a-i ține în priză.

„Datorită noului nostru sistem de interfață a utilizatorului am reușit să modificam ecranele din joc fără să reconstruim întregul joc. Informațiile din joc se încarcă dinamic, ceea ce permite ca multe mecanici din cadrul jocului să fie încarcate rapid. Colectarea și analizarea datele de la jucători se realizează în timp real, ceea ce ne face să ne bucurăm de o experiență de joc impecabilă” a explicat Dániel Moró, Lead Game Designer.

MOS_screenshot_02

Scopul jocului, disponibil în AppStore, este de a-i face pe jucători să își construiască și dezvolte propriul imperiu spațial, prin colonizarea de noi teritorii și prin negocierile cu prietenii din joc. Astfel, jucătorii vor ajunge să descopere spațiul prin dezvoltarea propriei navete spațiale.

Mecanicile din joc sunt simple și la îndemâna oricărui pasionat de jocuri de strategie. După cumpărarea și vinderea câștigurilor obținute, jucătorii obțin “puncte federale”, care vor servi ca baza pentru poziția lor în clasament. Dacă se negociază cu navetele spațiale care susțin Federația se câștigă mai mulți bani, dar mai puține puncte federare, în timp ce prin negocierea cu navetele inamice se obțin mai multe puncte federale și mai puțini bani.

MOS_screenshot_06

 

Have fun!

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.