fbpx

O nouă ediție a programului de practică „Orange First Step”

O nouă ediție a programului de practică „Orange First Step”

25 apr. 2016 Altele

O nouă veste bună pentru studenții și masteranzii interesați de un stagiu de practică la Orange. De mâine, 26 aprilie, ei se pot înscrie pe site-ul www.orange.ro/first-step, de acolo își vor putea alege luna, orașul și departamentul unde doresc să facă practică. Ulterior înscrierilor se va desfășura perioada de selecție și anunțarea candidaților.

Stagiile de practică sunt de câte o lună, în iunie, iulie și august, ele se vor desfășura în departamentele de vânzări, relații cu clienții, IT, tehnic, marketing și resurse umane, unde Orange pune la dispoziție peste 250 de locuri.

În timpul lunii de internship, participanții la program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi de personal branding. La final, vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare. Ca în fiecare an, experiența căpătată pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

Mai multe detalii despre program puteti consulta în infograficul de mai jos:

first-step-vara-2016

Orașele în care se desfășoară programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Câmpulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Lugoj, Mangalia, Mediaș, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.