fbpx

O nouă ediție Orange First Step – program de practică pentru studenți/masteranzi

O nouă ediție Orange First Step – program de practică pentru studenți/masteranzi

23 feb. 2016 Altele

În timpul facultății am participat la trei programe de practică: la Camera Deputatilor, la Primăria Municipiului București și la Institutul de Economie Națională. Am încercat să particip la toate conferințele, training-urile, workshop-urile și cursurile extracurriculare care am considerat eu că mă pot ajuta. Îmi pare rău că stagiul de practică de la Orange nu era pe atunci, sigur m-aș fi înscris.

Orange First Step se va desfășura în perioada 4 aprilie – 4 mai. Înscrierile se pot face pe www.orange.ro/first-step, de astăzi până pe 4 martie, urmând ca din 5 până în 25 martie să se desfășoare perioada de selecție si anunțarea candidaților.

Orange First Step

178 de studenți și masteranzi își vor putea găsi un loc de practică în echipele de vânzări și magazinele Orange din toată țara*, iar experiența căpătată pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

Cei selectaţi în program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi de personal branding şi muncă în echipă. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări semnate din partea mentorilor, care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

*Orașele în care se desfășoară programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Câmpulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Lugoj, Mangalia, Mediaș, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău.

Mult succes!

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.