fbpx

O nouă gamă de produse Alienware optimizate pentru VR

O nouă gamă de produse Alienware optimizate pentru VR

16 iun. 2016 Știri, VR

Alienware a lansat o nouă gamă de produse optimizate pentru realitatea virtuală (VR), cu ocazia ediţiei din acest an a evenimentului E3 din Los Angeles. Produsele au în continuare design-ul modern specific Alienware, dar și performanțe ridicate care nu dezamăgesc.

Device-urile vor fi disponibile în luna august, prin partenerii autorizaţi Dell.

Produsele sunt:

Desktop-ul Alienware Aurora

Alienware-Aurora

Noul Alienware Aurora este un desktop mid-tower cu puteri şi performanţe depline. În ciuda spaţiului ocupat mai mic decât al versiunii anterioare de Aurora, produsul dispune de grafică mai dedicată şi potenţial de overclocking, incluzând aici cardurile NVIDIA GeForce de ultimă generaţie pentru gaming 4k sau chiar gaming 12k în condiţii de folosire a desktopului în mod dual-graphics. Îmbunătăţirile de performanţe includ, de asemenea, cel mai nou procesor Intel, disponibil, cu răcire lichidă, şi memorie cu overclocking, disponibilă prin Kingston Fury X rulând la frecvenţa de 2400 MHz. Inovaţiile noului produs Aurora includ şi primul şasiu Alienware cu acces facil pentru schimbul lejer de GPU şi al nu mai puţin de trei din cele cinci drivere de stocare potenţiale. Alături de alte inovaţii, cele prezentate mai sus se alătură suitei solide de software Alienware, care include iluminare personalizabilă prin AlienFX şi control total prin Alienware Command Center.

Desktopul compact Alienware Alpha

Alienware-Alpha

Noul Alpha reprezintă sistemul de gaming Windows perfect pentru orice încăpere, iar petrecerile în reţea nu au fost niciodată mai uşor de organizat ca acum, prin intermediul performanţelor şi setărilor minimale ale acestui PC accesibil, cu factor de formă ultra îngust. Designul compact dispune de grafică actualizată NVIDIA GeForce GTX 960 GPU cu 4GB de memorie GDDR5 pentru performanţe grafice cu peste 60% mai mari decât ale generaţiei anterioare (1). Fiind configurabil cu o nouă opţiune grafică AMD Radeon, noul Alpha asigură frame rate-uri mai bune la rezoluţii mai înalte şi setări mai ridicate. În scop de previzionare a viitorului şi de împingere a performanţelor către realitatea virtuală şi nivele de gaming 4k, noul Alpha este acum compatibil cu Alienware Graphics Amplifier.

Desktopul Alienware Area-51

Alienware-Area-51

Design-ul pare inspirat din filmele SF. Cel mai nou desktop full-tower de gaming este acum echipat cu noul procesor Intel Core i7 (Broadwell-e) cu opţiuni de la 6 la 10 core, precum şi cu cea mai nouă tehnologie grafică GeForce de la NVIDIA (Pascal). Aşa cum declară Intel, procesorul Core i7 furnizează performanţă multi-thread cu până la 35% mai rapidă, iar prin combinare cu noua grafică GeForce GTX stabileşte un nou standard pentru multitasking şi VR (3). Celebrul design în triadă exemplifică capabilităţile inginereşti ale Alienware cu suport pentru până la trei carduri grafice full-length de lăţime dublă, panouri laterale care pot fi scoase lejer, acces convenabil la porturi şi locaşuri de prindere, precum şi pentru un sistem de management termic optimizat.

Notebook-ul Alienware 13 OLED

Alienware-13

Prezentat neoficial pentru prima dată, cu cinci luni în urmă, la CES, Alienware 13 este primul notebook de gaming din lume care oferă revoluţionara tehnologie de afişare OLED, proiectată în parteneriat cu Samsung. Din ce în ce mai mulţi consumatori îmbrăţişează grafica OLED în cazul televizoarelor şi al telefoanelor inteligente, grafică ce dispune de pixeli cu autoiluminare, care se pot stinge complet pentru obţinerea negrului perfect în scopuri de creştere a contrastului. Unde poate ajunge această creştere? Ecranul touch de la Alienware 13 OLED oferă o rată de contrast de 100.000:1, furnizând, simultan, o mai bună saturare de culoare. Prin intermediul celui mai rapid răspuns de timp pentru un notebook, de obicei de 1 ms, gamerii au parte de o experienţă vizuală de neatins anterior pentru ecrane LCD. Compatibilitatea cu Alienware Graphics Amplifier permite acum şi în viitor amplificarea performanţelor grafice, ceea ce duce la o experienţă şi mai bună obţinută cu acest ecran.

Sunt tare curioasă ce prețuri vor avea aceste device-uri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.