fbpx

O nouă sesiune Orange First Step

O nouă sesiune Orange First Step

11 nov. 2015 Altele

Studenţii şi masteranzii interesaţi de un stagiu de practică la Orange pot aplica pentru ediţia următoare Orange First Step, care va avea loc în perioada 2 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016. Înscrierile se pot face pe www.orange.ro/first-step, până pe 16 noiembrie.

În total, 178 de studenți și masteranzi își vor putea găsi un loc de practică în echipele de vânzări și magazinele Orange din toată țara. Cei selectaţi în program vor putea participa la workshopuri dedicate pe teme precum brandul şi valorile Orange, cum să devii un bun vânzător, dar şi branding personal şi munca în echipă. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o diplomă de participare și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi din partea mentorilor recomandări care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

infografic Orange First Step

Experiența căpătată pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

În procesul de selecție pentru programul de practică contează și media generală din anul anterior, cursurile facultative la care te-ai înscris, concursurile la care ai participat și dacă ai făcut voluntariat.

*Orașele în care se desfășoară programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Câmpulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Lugoj, Mangalia, Mediaș, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Reșița, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.