fbpx

O să fiu prezentă la IFA 2017

O să fiu prezentă la IFA 2017

În cazul în care poate nu știați, începând cu data de 1 septembrie în Berlin, pe parcursul a 6 zile, are loc expoziția de electronice destinată publicului larg (IFA Berlin – Internationale Funkausstellung Berlin) unde participă jurnaliști, experți în domeniu, retaileri și pasionații de device-uri care vor să se informeze asupra ultimelor noutăți.

IFA se bucură de un volum ridicat de vizitatori în fiecare an, anumite reviste online și site-uri, definind expoziția ca fiind “cel mai mare tech-show din Europa”.

IFA16_Success_Grafik
FUN FACT: Albert Einstein a deschis festivalul în anul 1930

Anul acesta o să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă la IFA chiar din Berlin, fiind invitată de Lenovo să iau parte la evenimentul lor exclusiv din data de 31 august și apoi să vizitez standurile de la IFA.

Expozanți ai firmelor cu renume ne vor surprinde și anul acesta cu noi produse din câmpul tehnologiei: telefoane și accesoriile lor, tablete, laptopuri, televizoare, camere, echipamente audio și multe altele.

Printre numele grele din industrie care participă aproape în fiecare an la expoziția de la Berlin, de reținut sunt următoarele firme: Acer, Lenovo, LG, Panasonic, Samsung, Sony etc. Iar eu o să fiu acolo să vă prezint tot ce se lansează.

Printre lansările cele mai așteptate de la ifa 2017 se numără:

Lenovo/ Motorola

Lenovo are un eveniment organizat cu o zi înainte de IFA, eveniment în cadrul căruia vor prezenta probabil ceva ce va fi expus și în cadrul IFA. Voi fi acolo, deoarece am primit invitație specială la acest eveniment organizat de Lenovo așa că vă țin la curent.

Este posibilă o lansare/showcase pentru Moto X (sau Moto X4), module Moto Mods noi, dar și un update pentru linia de laptopuri Yoga.

LG: LG V30

LG plănuiește să lanseze modelul high-end LG V30 cu o zi înainte de IFA, pe 31 august, dar va fi disponibil, cel mai probabil pentru testare în cadrul standului propriu. Telefon este foarte anticipat datorită specificațiilor sale dar și a sistemului dual-camera care se anunță a avea un aperture de F1.6, pentru prima oară pe un telefon. Lansarea este decalată față de modelele anterioare (V10 și V20), deoarece V30 este primul din serie care se va lansa și în Europa, iar IFA este locul perfect pentru aceasta.
Pe lângă, LG va avea prezente în cadrul conferinței și modele din gama Q6 și Q6+.

LG-V30-leaked-renders-Evan-Blass-825-500

Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung a avut lansarea oficială a lui Note8 cu o săptămână înainte de IFA, dar, mai mult ca sigur, pentru a asigura cât mai multă expunere, modelul va fi prezent și la standul de la IFA.

Pe lângă Note8, vom avea alte lansări/prezentări a device-uri wearable. Se zvonește lansarea lui Gear Fit 2 Pro și a unor perechi de căști inner-ear care interacționează cu Bixby. Bixby pare a fi un punct foarte important pentru Samsung momentan așa că este posibil să auzim mai multe despre acest asistent în cadrul IFA.

Samsung-Gear-Fit2-Pro-825px

De asemenea, pot apărea diverse prototipuri, printre care și mult-așteptatul Galaxy X (Foldable Smartphone), dar asta cred că este doar un zvon.

Pe lângă toate acestea putem primi și un Headset AR sau Gear VR 3.

SONY – Noua serie de smartphone-uri Xperia

Sony pregătește pentru IFA seria noua de Xperia, prin 2 modele: Xperia XZ1 dar și alte modele Xperia XZ1 Compact și Xperia X1. Ele vor fi anunțate, cel mai probabil în cadrul conferinței de presă de pe 31 august, cu o zi înainte de deschiderea porților la IFA.

Sony-XZ1-Press-Render-825px

În plus, se zvonește că Sony lucrează la un smartphone bezel-less care este posibil să fie afișat, măcar sub forma de prototip, la IFA. Acesta este posibil să aibă un display de 6” și un aspect ratio de 18:9. Leak-ul a fost susținut de faptul că firma JDI – Producător japonez de display-uri, are deja în producție un display care este exact în acești parametri.

japan-display-inc-display-full-active-w782

Acer

Trendul pare a fi ca marile companii să organizeze un press event/prezentare privată cu o zi sau 2 înainte de IFA, urmând ca device-urile prezentate să fie prezente în cadrul standurilor de acolo. Așadar, ACER a anunțat că vor prezenta un “Gaming Behemoth” cu 2 zile înainte de IFA care pare să fie și mai bun ca Acer Predator 21X. Abia aștept să văd ce au pregătit.


Panasonic a organizat o conferință de presă pe 30 August. Nu este nimic clar, dar se speculează că vor fi focalizați pe un line-up full de TV-uri și Ultra HD Blu-ray players

HTC

HTC a lansat deja modelul său flagship pentru anul acesta (HTC U11), dar compania a anunțat anterior că în 2017 vor lansa cel puțin 6 modele diferite, așa că putem vedea un model nou în cadrul IFA, dar care va fi mid-range (HTC U11 Life denumit și Ocean Life), care va avea ecran 5.2 Full HD dar și ambele camere de 16MP (în față și spate),  dar și diverse device-uri care să interacționeze cu HTC Vive.

HTC-U11-825px

Asus

Asus a lansat recent linia nouă de device-uri Zenfone 4 și acestea sunt așteptate pentru display/teste în cadrul standului de la IFA. Cel mai probabil vor fi însoțite de ZenWatch 4 și device-uri din seria ROG (Republic of Gamers).

ZenFone-4-Pro-825-500

Toshiba

Cel mai probabil Toshiba va prezenta o nouă serie de TV-uri, deoarece au anunțat că acestea vor fi disponibile în piață în luna septembrie.

Huawei

Zvonurile despre Huawei sunt foarte puține. Cel mai probabil vom afla în cadrul IFA, aceștia având prezentarea oficială pe 2 Septembrie. Se așteaptă lucruri în domeniul AI dar și în linia de smartphone-uri midrange Nova 2 și Nova 2 Plus, deoarece flagship-ul P10 a fost deja anunțat anul acesta, iar pe 16 octombrie au pregătită o nouă lansare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.