Ochelarii de soare la care poți asculta muzică

Ochelarii de soare la care poți asculta muzică

25 ian. 2021 Altele

Da, există așa ceva. HUAWEI Gentle Monster Eyewear II sunt creați împreună cu firma Gentle Monster care face super ochelari de soare, niște modele mai ciudate, speciale, super căutate și apreciate.

HUAWEI Gentle Monster Eyewear II este un model mai special, brațele sunt mai groase tocmai pentru a avea loc modulul Bluetooth, senzorul tactil, difuzoarele și microfonul. Dar nu sunt incomode. Și ochelarii nu sunt mai grei decât orice alți ochelari de soare.

Ochelarii au Blueetoth 5.2 și se pot conecta la orice device, chiar și la un laptop. Difuzoarele sunt destul de puternice. Dacă dai volumul foarte tare și persoanele de lângă tine vor auzi ce asculți tu. Datorită diafragmei mari de 128 mm², ochelarii pot reproduce și bătăile bassului fără probleme.

Eu țin ochelarii la un volum mediu ca să aud doar eu, merg prin parc, pe stradă și ascult muzică fără să știe cineva.

În plus, ceea ce e și mai cool, e că poți răspunde la apeluri. Poți vorbi la telefon la ochelarii de soare. Și se aude super, incredibil de bine. Și deși nu mă așteptam la asta, cel cu care vorbești nu aude zgomotele de fundal, probabil microfoanele sunt unidirecționale. Iar ceilalți nu vor auzi ce îți spune interlocutorul. Asta doar dacă nu țipă în disperare.

După cum v-am zis, HUAWEI Gentle Monster Eyewear II au și un modul tactil, au control tactil pe brațe. Atinge de doua ori brațul din dreapta al ochelarilor pentru a reda / întrerupe muzica. Atinge de doua ori brațul din stânga al ochelarilor pentru a activa asistentul vocal. Atinge de doua ori oricare parte a ramei ochelarilor pentru a răspunde / încheia un apel. Și glisează pe marginea ramei pentru a schimba melodia sau pentru a regla volumul. Durează un pic până reții gesturile și mai ales zone unde trebuie să le faci Dar apoi e atât de simplu, mai simplu decât să apeși butonul play pe telefon.

Încă ceva cool. Dacă dai ochelarii jos de la ochi, muzica se oprește instant, dacă îi pui la loc muzica pornește singură exact de unde ai oprit. Ca să nu pierzi melodia preferată când trebuie să îi dai jos.

Ochelarii HUAWEI Gentle Monster Eyewear II vin într-o cutie modernă și cu un toc de ochelari foarte cool, destul de mare pentru că este și încărcătorul lor. Fiind ochelari smart cu Bluetooth, au nevoie de încărcare. Trebuie doar să așezi ochelarii în cutie și să o conectezi la un cablu USB-C. O încărcare completă te ține aproximativ 5 ore de redare.

Îmi place foarte, foarte mult că este o cutie bine căptușită, cu mult burete, așa știu că ochelarii sunt în siguranță. Pentru că nu sunt tocmai ieftini, dar sincer, mă așteptam să fie mai scumpi. Costă 1.500lei și se găsesc la noi fără probleme.

Eu am deja o pereche de ochelari care filmează și fac poze, spectacless de la snapchat. Îmi plac super mult. Abia aștept să se lanseze ochelarii care fac poze/filmează și la care poți asculta muzică și răspunde la telefon. Ar fi perfect!

Și da, mai există astfel de modele de ochelari, chiar la un preț asemănător, 1.500lei. Știu unii de la Bose, dar diferența majoră este că HUAWEI Gentle Monster Eyewear II au un desgin super mișto, cool. Iar o simplă pereche de ochelari de soare de la Gentle Monster oricum costă aproape 200de euro. Așa că prețul este unul chiar ieftin.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.