fbpx

Oferta de precomandă și detalii despre HUAWEI Watch GT 4

Oferta de precomandă și detalii despre HUAWEI Watch GT 4

14 sept. 2023 SmartWatch

Iată noul smartwatch HUAWEI Watch GT 4, pe care l-am butonat deja un pic și am zis să vă povestesc rapid despre el și despre oferta de precomandă pe care nu o puteți rata pentru că este una super bună!

O să revin curând cu un review detaliat, dar nu mai puteam aștepta până atunci să vă spun de ce trebuie să cumpărați acest smartwatch super stilish cu o baterie ce ține până la 14 zile și multe moduri smart de monitorizare a activității, dar și a sănătății.

Eu am testat un pic versiunea de 41mm, de fete, Silver – cu inserții aurii, care arată super. Super fashion! Clar nu este un smartwatch de luat la alergat, dar! Mai sunt disponibile și alte variante, atât pentru femei, cât și pentru bărbați – de 46mm. Toate super fancy. Un singur model, care este și preferatul meu, este ceva mai casual – modelul de 46mm, Green, cu o curea din material reciclat. Acest model este disponibil doar în magazinul online HUAWEI Store.

Dar dacă tot am vorbit de modele, hai să vă spun și prețurile, oferta de precomandă și apoi, dacă nu v-am convins, vă spun și ce mi-a plăcut cel mai mult la ele.

WATCH GT 4 de 46mm:

Black (curea din fluoroelastomer – un tip de cauciuc) – 1199 lei

Brown (curea din piele) – 1299 lei

Green (curea verde din material reciclat, design al bezelului GMT) – 1299

Grey (curea metalica, design tip unibody) – 1599 lei

WATCH GT 4 de 41mm:

White (curea de piele alba) – 1199 lei

Light Gold (curea tip Milanese) – 1399 lei

Silver (curea metalica argintie cu inserții aurii) – 1899 lei

Ceasurile vor fi disponibile pentru precomanda în intervalul 14 septembrie – 1 octombrie 2023.

Iar oferta de precomandă sună așa:

  • Bundle cu FreeBuds SE 2 cadou
  • 2% din valoare produsului înapoi în puncte HUAWEI – până la 37 lei în puncte HUAWEI, care pot fi transformate in discount la urmatoarele comenzi
  • Modelul masculin Green se vinde exclusiv pe HUAWEI Store
  • Livrare gratuită
  • 12 rate fără dobandă

Toate modelele arată foarte bine, iar gama cuprinde modele diferite ca să mulțumească pe toată lumea. Iar brățările se pot schimba super ușor, cu orice tip de brățară compatibilă – ca să vă creați propriul smartwatch cu care să vă asortați la orice ținută. În plus, brățările se regleză ușor de dimensiunea încheieturii tale.

Poți alege și din peste 10.000 de fețe de ceas, customizabile, ca să ai totul asortat, dar și funcțiile preferate la îndemână.

Aproape toate funcțiile smart de măsurare a sănătății au fost îmbunătățite, deși HUAWEI deja era în top la acuratețea măsurătorilor de acest tip. O îmbunătățire majoră a fost făcută și la senzorul de puls – TruSeen 5.5, dar și la monitorizarea somnului, dar o să revin cu detalii.

Eu fost adăugate și funcții noi pe seria GT 4, precum Stay Fit – ce calculează caloriile consumate, deficitul de calorii și te menține pe traiectoria dorită când vrei să câștigi sau să pierzi în greutate.

Un alt mare plus la noua seria HUAWEI GT 4 este bateria. Modelul de 46mm are o baterie ce la o utilizare normală ar trebui să țină 14 zile, iar la modelul de 41mm ar trebui să țină 7 zile. O să testez asta și revin cu măsurătorile exacte la o utilizare normală ca nu sunt eu mare sportiv.

Eu zic să profitați de precomandă, HUAWEI GT 4 este un super smartwatch – indiferent ce model alegeți. Eu aș alege modelul Silver cu inserții gold, cel testat de mine, care mi se pare cel mai reușit, nu?

ItemDescription
DimensionsLength x Width x Height (mm): 46mm: 46 x 46 x 10.9 41mm: 41.3 x 41.3 x 9.8 10.9 mm and 9.8 mm are the height of the thinnest part (from the surface to the rear cover of the watch, excluding the sensor area).
Weight46mm: Approx. 48 g (excluding the strap) 41mm: Approx. 37 g (excluding the strap)
MaterialFront case: metal bezel + stainless steel body Back shell: polymer fiber composite material
Strap46mm: 22 mm wide, suitable for a wrist circumference of 140–210 mm 41mm: 18 mm wide, suitable for a wrist circumference of 120–190 mm
ScreenSize: 46mm: 1.43-inch AMOLED color circular screen 41mm: 1.32-inch AMOLED color circular screen Supporting full-screen touch operations (including swiping, touching, and touching and holding)
46mm ‘s resolution: 466 x 466, PPI 326 41mm ‘s resolution: 466 x 466, PPI 352
Screen-on modeRaise-to-wake, and press-to-wake
Battery46mm: The rated capacity is 524 mAh. 41mm: The rated capacity is 323 mAh.
Battery typeLithium-ion polymer battery
Charging portWireless charging
Charging cradleWireless charging cradle
Charging timeAbout 100 minutes (at an ambient temperature of 25°C)
Charger voltage and current requirements5-9 V/2 A
Theoretical operating time14 days (46mm)/7 days (41mm) for light usage scenarios (Light usage scenarios are based on the majority of users’ habits. Actual battery life depends on user habits and usage frequency.)
Bluetooth frequencyBT5.2, BLE/BR/EDR supported
NFCSupported
GPSSupported
MotorLinear motor
MicrophoneSupported
SpeakerSupported
Physical buttonsPower button, function button, support for operations such as pressing and holding, pressing, and rotating the watch crown
Water resistance level5 ATM, IP68
TemperatureOperating temperature: –20°C to +45°C Storage temperature: –20°C to +55°C
Humidity5% to 95% (non-condensing)

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.