fbpx

Oferta Galaxy Note

Oferta Galaxy Note

8 mart. 2012 Altele

Daca tot vrei sa iti cumperi un smartphone de la Samsung, de ce sa nu fie unul din cele mai bune telefoane + primesti si 400 lei inapoi

http://www.facebook.com/events/183486628432533/

Cumpara un Samsung GALAXY Note intre 5 martie si 15 aprilie si vei primi cadou 400 de lei pe un card personalizat ING + 6 luni abonament gratuit pentru aplicatia Seenow, ce ofera TV live direct pe telefon!

Inscrierile in promotie se pot face pana in data de 30 aprilie.

Iata ce trebuie sa faci:

1. Intra pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania si acceseaza tab-ul „Promotie Galaxy Note”, din partea dreapta a imaginii de profil.

2. Dupa ce tab-ul s-a deschis, da click pe casuta „Inscrie-te aici si primesti cadou 400 de lei pe un card personalizat ING si 6 luni TV live pe mobil”.

3. In formularul de inscriere care tocmai a aparut, trebuie sa completezi rubricile cu numele, prenumele tau, codul IMEI al telefonului, adresa ta de email si telefonul. Codul IMEI poate fi aflat tastand *#06# pe smartphone-ul tau.

4. Felicitari, tocmai te-ai inscris in promotie! Pentru validarea datelor, vei fi contactat de catre noi telefonic, in cateva zile.

Toti participantii ale caror inscrieri sunt valide vor primi automat cele doua premii*:
A. un card de debit ING Visa Electron International personalizat Samsung Galaxy Note;
B. un abonament gratuit timp de 6 luni la aplicatia Seenow, ce ofera TV live pe mobil (cu acces la diverse statii TV real time si filme).

*Premiile oferite de Samsung sunt in limita a 2500 premii si se vor acorda garantat tuturor participantilor care intrunesc conditiile de participare din Regulament, in ordinea cronologica a inscrierilor pe pagina de Facebook a Samsung Mobile Romania.

Puteti consulta regulamentul complet al promotiei aici: https://club.samsungmobile.ro/GalaxyNotePromo/regulament.pdf

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.