fbpx

Ofertă specială pentru start-up-uri de la Orange

Ofertă specială pentru start-up-uri de la Orange

8 iun. 2016 Știri

Deja v-am zis că urmează ca Orange să lanseze o ofertă convergentă ce cuprinde serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă dar și televiziune prin cablu digital. Iată că acum Orange a anunțat oficial oferta convergentă pentru companiile mici și mijlocii, din orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul țării, până la finalul anului.

image004

Cu Orange Business Group și Orange Business Net clienții au la dispoziţie servicii de voce și internet prin cea mai extinsă rețea 4G. Noua gamă de servicii Office le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al sediului de la distanţă.

Beneficii suplimentare pentru servicii fix-mobil și recunoașterea loialității pentru firmele care aleg soluțiile convergente de la Orange

Companiile mici și mijlocii care aleg serviciile fixe și mobile de la Orange primesc beneficii multiple și sunt răsplătite cu până la 20% reducere pentru abonamentele de internet fix și voce fixă și trafic dublu de internet pentru mobil în pachetelele Business Net. Suplimentar, primesc bonus 5 euro pentru fiecare an în rețea, pentru achiziția de tablete, smartphone-uri sau accesorii. În plus, pentru o utilizare ușoară, clienții au la dispoziție un singur număr de contact pentru Serviciul Clienți, 456 și suport proactiv pentru pachetele convergente din partea unei echipe dedicate.

Internet fix și soluții de productivitate dedicate companiilor, indiferent de dimensiunea afacerii

Cu Office Net, micii întreprinzători aflați în aria de acoperire a celor trei orașe au la dispoziție o soluție profesională de acces la internet prin fibră optică, cu viteze ce ating 1Gbps, împreună cu soluții de productivitate Microsoft-Office 365 și, în premieră pe piața de telecom, licența deWindows 10 Pro Business. Astfel, pachetul Office Net 1000 include reducere de 100% pentru o licență Kaspersky Internet Security,  reducere 100% pentru o licență Office 365 Essentials, precum și reducere de 50% pentru o licență Windows 10 for Business. Soluțiile de productivitate (Office 365 Essentials și Windows 10 Pro Business), precum și cele de securitate, furnizate în parteneriat cu Kaspersky pot fi achiziționate și separat prin activarea unei opțiuni lunare. Pe lângă traficul de date nelimitat la viteze de top, angajații beneficiază și de spațiu comun de stocare în Orange Cloud, precum și de 1TB spațiu de stocare online prin One Drive. Clienții care aleg pachetele Office Net primesc router Wi-Fi gratuit, iar pentru eficiență sporită, pot solicita IP fix gratuit pentru gestionarea serverului de fișiere și a aplicațiilor chiar și din afara biroului.

Servicii de voce fixă și integrare cu serviciile mobile pentru mai multă mobilitate

Oferta convergentă pentru companii include și soluțiile de telefonie fixă, Office Fix. Clienții primesc apeluri nelimitate către Orange fix și mobil precum și minute incluse care se utilizează la comun cu cele din abonamentele de mobil Business Group, telefon fix gratuit și o singură factură pentru fix și mobil. Mai mult, pentru a putea fi mereu conectați, apelurile de pe fix pot fi redirecționate gratuit către mobil. În plus, se poate conecta un fax și se pot încasa plăți cu cardul de la clienți prin instalarea unui POS.

Pentru companiile care își doresc servicii personalizate de voce fixă, Business One Voice este soluția adaptată acestora și se oferă gratuit pentru clienții care utilizează toate serviciile de la Orange. Virtualizarea centralei telefonice, funcționalitățile de voce, disponibile până acum doar prin instalarea unui echipament în fiecare punct de lucru, sunt activate și găzduite într-un mediu virtual, scalabil și securizat, în platforma Orange. Astfel, orice companie își poate configura un asistent virtual care prezintă oferta, programul firmei și poate transfera apelurile către angajați pe fix sau pe mobil.

Soluții de monitorizare și control al sediului de la distanță

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la începutul anului care permite clienților să monitorizeze biroul de la distanță. Prin intermediul senzorilor, clienții pot monitoriza și controla sediul, având opțiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificările pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tabletă sau calculator în caz de efracție, incendiu, inundație și altele.

Divertisment pentru clienții companiilor din segmentul HoReCa

Orange Business TV oferă utilizatorilor abonamente de televiziune prin satelit, speciale pentru companiile mici și mijlocii. Astfel, clienții din segmentul HoReCa vor avea acces la posturi TV românești și internaționale, direct pe televizor, telefon, tabletă sau calculator.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul Orange – www.orange.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.