fbpx

Oferte speciale de Valentine’s Day de la Orange

Oferte speciale de Valentine’s Day de la Orange

10 feb. 2017 Altele

Orange sărbătorește luna iubirii și îi conectează pe clienți cu cei dragi, prin oferte speciale, atât pentru sevicii cât și pentru produse. Aveți la dispoziție bonusuri de net, preţuri speciale pentru telefoane și accesorii, precum și reduceri la pachetele de servicii fixe și mobile.

orange_dragobitiKV_landscape_vd

În perioada 7 februarie – 15 martie, clienţii Orange au posibilitatea de a câștiga bonus de net direct din contul lor Orange, cu ajutorul Dragobiţilor. După autentificarea în cont, clienții au o provocare simplă: printr-un simplu click, ei pot aduna cifrele numărului lor de telefon cu cele ale numărului persoanei dragi. Numărul rezultat este înmulţit cu 10 și transformat în bonus de net. Acesta este valabil o lună de la data activării, pentru fiecare dintre cei doi clienţi ale căror numele au fost introduse. Mai mult decât atât, fiecare client Orange poate accepta provocarea Dragobiţilor de trei ori.

În plus, clienţii se vor putea bucura în această perioadă de preţuri speciale pentru sute de produse, reduse cu până la 90%, atât în magazine, cât și pe Orange.ro. În magazinul online, clienţii pot beneficia de reduceri suplimentare pentru produsele aflate în oferta specială.

Clienții care doresc să petreacă luna iubirii în confortul propriei locuințe, explorând conținutul preferat, atât online, cât și pe TV, pot beneficia de oferta Orange Home. Pentru clienții care încheie abonamente în perioada 7 Februarie – 28 Martie, luna iubirii le aduce opţiunea HBO inclusă pentru 24 de luni. În plus, clienții se pot bucura de momente romantice, deoarece pe perioada campaniei primesc două bilete la cinematograf în fiecare săptămână.

Clienții interesați să își transforme locuința într-o casă inteligentă beneficiază în perioada 7 februarie – 15 martie de reduceri de până la 35% la pachetele Orange Smart Home recomandate la activare precum și la achiziţionarea suplimentară de senzori.

Pentru mai multe detalii despre oferte, accesați www.orange.ro/valentines-day.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.