fbpx

Olympus

Olympus

3 feb. 2015 Altele

Azi o să discutăm despre microfonul Olympus ME-52W – Un microfon pe care nu-l recomand.

În cutie, microfonul vine cu un sistem de prindere de tip lavalieră, cu un burete ce ajută la atenuarea zgomotelor de fundal și cu un cablu de 1 metru lungimece este pe post de prelungitor, asta pentru că microfonul se poate atașa cu usurință la o camera video sau foto fără a fi nevoie și de cablu. Totuși, eu una vă recomand să folosiți cablul pentru că este important ca microfonul să stea cât mai aproape de dumneavoastră.

Puteți folosi microfonul fără cablu atunci când doriți înregistrarea sunetor într-o zona mai largă. Deși microfonul folosit astfel ar trebui să fie omnidirecțional, zgomotele surprinse sunt mult prea puternice indiferent din ce zonă provin.

olympus-me-52w_2_enl

Olympus ME-52W are conector de tip jack de 3.5mm ce poate fi utilizat cu uu reportofon, cu o camera video sau chiar cu un DSLR dotat cu intrare de microfon, dar nu și la un PC.

Are o sensibilitate de – 40 dB și o frecvență de răspuns de 100-15.000 Hz.

Dar eu nu am fost mulțumită de el. În primul rand. sunetul nu este stereo… așa ca înregistrarea se va auzi la o singură boxă sau la o singură cască. Noise Cancelation nu funcționează așa cum mă așteptam, și cu el și fără el… se aude exact la fel.

Microfonul costă doar 109 lei la F64.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.