fbpx

Orange anunță extinderea acoperirii 4G

Orange anunță extinderea acoperirii 4G

8 feb. 2017 Altele

Orange anunță extinderea acoperirii 4G în urma votului clienților din aplicația Orange 4G Fun Kit.

Orange

Peste 1.300 de noi localități beneficiază de acoperire 4G în urma votului utilizatorilor

– În prezent, Orange oferă acoperire 4G în 6.723 localități (nu am găsit o listă cu aceste localități).

– La votul din aplicație au participat 25.851 utilizatori Orange 3G și 4G

În județele și zonele cu grad mare de acoperire, precum București și Ilfov, au fost realizate lucrări de densificare. Recunosc că în zona unde stau eu (Ilfov) nu am observat o îmbunătățire a semnalului.

Iată cum se upgradează semnalul la 4G:

Pe lângă localități din județele votate de clienți, Orange a realizat lucrări suplimentare de extindere a acoperirii, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței de utilizare a serviciilor 4G. Aceste investiții în rețea oferă clienților acces la servicii de internet, contribuind la procesul de digitalizare și la o mai bună adopție a celor mai noi tehnologii, determinând reducerea decalajului digital. Orange deține în prezent cea mai extinsă rețea 4G din România, care acoperă 97% din populația urbană și 81% din populația totală a țării.

În total, în anul 2016, Orange a extins acoperirea în 2.200 de localități, pe principalele drumuri naționale cât și pe autostrăzile care leagă Bucureștiul de litoral și de partea de vest a țării. În plus, pentru a oferi conectivitate în mișcare, Orange, împreună cu CFR, a implementat în 2016 un proiect-pilot prin intermediul căruia călătorii către Constanța și către munte beneficiau de Wi-Fi gratuit la viteze 4G.

Pentru al doilea an consecutiv, rețeaua Orange a primit recunoașterea clienților prin intermediul aplicaței Orange 4G Fun Kit, 96% fiind mulțumiți de serviciile 4G. În plus, în decembrie 2016, compania a primit, pentru al treilea an consecutiv, din partea auditorului independent LCC International certificarea pentru cea mai bună rețea din România, atât pentru serviciile de internet mobil, cât și pentru cele de voce, inclusiv apelurile 4G.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.