fbpx

Orange film împlinește 10 ani! La mulți ani!

Orange film împlinește 10 ani! La mulți ani!

14 dec. 2015 Altele

Programul de loialitate, Orange film, împlinește 10 ani de activitate, timp în care peste 6 milioane de beneficiari s-au bucurat de filmele preferate la cinematografele partenere și în care au fost oferite gratuit peste 3 milioane de bilete.

Sunt de ceva timp clientă Orange și am beneficiat de multe ori de reducerea de la Orange film, chiar și acum o mai folosesc, ca să nu mai zic că am împărțit destule coduri Orange pe la prieteni. Nu știu alt program care a prins atât de bine la publicul tânăr și care are o așa longevitate.

Orange film nu a oferit doar o reducere la film, ci a oferit multe momente romantice pentru tinerii îndrăgostiți, multe seri reușite împreună cu grupul de prieteni și multe povești de spus a doua zi la muncă.

image005

De la startul campaniei, în 2005, programul Orange film a înregistrat peste 530 zile de miercuri și peste 2.385.000 ore de film.

Cu ocazia aniversării, clienții care au mers la film cu Orange în perioada 18 noiembrie – 10 decembrie, au avut șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, câte două bilete la filmul eveniment al anului – Star Wars, ce urmează a fi difuzat pe 18 decembrie 2015.

Eu nu am câștigat… dar sigur o să vreau să revăd noul Star Wars și într-o miercuri, alături de Orange Film.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.