fbpx

Orange First Step revine cu trei noi sesiuni de practică

Orange First Step revine cu trei noi sesiuni de practică

4 mai 2017 Altele

Veste bună pentru studenți și masteranzi! Programul Orange First Step, aflat la a 17-a ediție, vine cu 3 noi stagii de practică de câte o lună, organizate în perioada iunie – septembrie 2017.

Orange First Step_sesiuni vara

 

Înscrierile sunt deschise pe www.orange.ro/first-step, peste 100 participanți selectați în urma interviurilor urmând a dobândi abilități specifice departamentelor de vânzări, comercial, tehnic sau resurse umane din cadrul Orange România.

Pentru sesiunea din intervalul 15 iunie – 15 iulie 2017, persoanele interesate se pot înscrie până la data de 25 mai, selecția participanților urmând a avea loc până la data de 10 iunie.

Pentru sesiunile din intervalele 15 iulie – 15 august 2017 și 15 august – 15 septembrie 2017, înscrierile se pot face până la data de 15 iunie, interviurile de selecție urmând a avea loc până pe 10 iulie.

În timpul lunii de internship, participanții la program vor participa la ateliere de pregatire dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi cursuri de personal branding. La final, vor primi o adeverință de practică și pot beneficia de recomandări din partea mentorilor. Ca în fiecare an, experiența dobândită pe parcursul programului poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ, precum și ca experienţă de carieră.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.