fbpx

Orange lansează în exclusivitate în România ceasurile Vector

Orange lansează în exclusivitate în România ceasurile Vector

15 oct. 2015 Lansari

Aseară a avut loc lansarea în exclusivitate în România a ceasurilor Vector. Iar de azi, clienții pot achiziționa noile modele de smartwatch din Orange shop-urile din București și din țară, precum și de pe magazinul online, la prețuri între 299 euro și 499 euro.

1

Vector Watch este disponibil în cele două variante – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – este un ceas exponent al designului minimalist ce se evidențiază prin stilul său simplu și rafinat în rândul modelelor smartwatch existente pe piață.

IMG_0012

Fabricat din oțel inoxidabil cu finisaje rafinate și bine conturate, Vector Watch oferă o autonomie a bateriei de 30 de zile și este singurul smartwatch de pe piață compatibil cu cele mai populare sisteme de operare – iOS, Android și Windows Phone.

Sistemul său de notificare permite utilizatorului să citească sau să respingă mesajele primite pe telefon cu o simplă mișcare din încheietura mâinii, iar funcțiile sale de comportament contextual permite ceasului să învețe în timp anumite gesturi pe care posesorul său le repetă și să reacționeze în conformitate.

IMG_0050

„Orange a fost primul operator telecom care a intuit succesul produselor de tip wearable. Acordăm, așadar, o mare atenție inovației și nevoii de conectivitate a clienților noștri, iar ceasurile Vector urmează îndeaproape această direcție prin îmbinarea unor caracteristici de mult așteptate de întreaga piață – design premium, durată mare de viață a bateriei și tehnologie intuitivă.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

IMG_0026

Oferta pentru România include colecțiile Performance, Contemporary și Classic ce grupează 3 modele Meridian și 9 modele Luna. Ceasurile Vector sunt gândite atât pentru iubitorii de ținute business, cât și pentru ținutele sport sau casual.

Din păcate… nu am ajuns la lansarea de ieri, dar am făcut un scurt review despre Vector Watch acum câteva luni. Mai multe detalii:

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.