fbpx

Orange organizeaza workshopurile #parintilascoala

Orange organizeaza workshopurile #parintilascoala

1 apr. 2015 Altele

De câte ori nu ți-ai dorit ca părinții tăi să înțeleagă de ce stai mereu cu fața în calculator? De câte ori ai tăi te-au întrebat ce este facebook și de ce toată lumea vorbește despre el? Eu una pot să vă zic că mi s-a întâmplat asta de multe ori.

Cel mai amuzant mi s-a părut când mama a venit la mine speriată că o să plătească foarte mult la abonament pentru că are netul pornit pe smarthone, deși avea doar wireless-ul pornit pentru că apăsase din greșeală pe el. Nu mi-a fost ușor să-i explic că wirelessul nu doar că are parolă, dar mai este și gratis. Ca nu să vă zic cât de greu mi-a fost să o învăț să folosească skype-ul, mai bine zis să o învăț cum să răspundă pe skype.

Poate nu am eu suficientă răbdare… Noroc cu cei de la Orange care au pornit campania #parintilascoala.

Foto 6

Acum două săptămâni a avut loc tabară #parintilascoala la care au participat cinci cupluri de părinți ale căror povești cu tehnologia au fost înscrise de copiii lor pe www.orange.ro/parintilascoala.

Pe platformă au fost strânse 102 povești, iar pe site au fost 2,785 de vizitatori unici. Probabil foarte mulți au vrut să-și înscrie părinții, dar nu toți părinții îmbrățișează cu drag noua tehnologie – printre aceste persoane se numără și mama mea.

După experiența taberei #parintilascoala, Orange a decis să meargă mai departe cu campania și să aducă informațiile despre tehnologie și mai aproape de părinți, direct în shopurile Orange.

Foto 2

Așadar, în urmatoarele 4 luni (aprilie-iulie), în 5 orașe din țară, Orange va organiza cursuri în shopuri pentru toți părinții, rudele, bunicii și persoanele care vor să se puna la punct cu tehnologia, indiferent de rețeaua la care sunt abonați.

Cele cinci orașe sunt București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța.

Înscrierile pentru cursuri se fac pe www.orange.ro/parintilascoala în limita a 10 locuri disponibile / oraș / lună.

În București workshopul va avea loc sâmbătă 4 aprilie, in intervalul 10:00-11:30.

Foto 1

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.